Ünlü Piyanist Şevket Uğurluer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü Piyanist Şevket Uğurluer Son Yolculuğuna Uğurlandı
Zatürre tedavisi gördüğü hastanede 2 hafta kaldıktan sonra 81 yaşında vefat eden ünlü piyanist ve yorumcu Şevket Uğurluer bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü piyanist Uğurluer için öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Cami'nde cenaze namazı kılındı.

Zatürre tedavisi gördüğü hastanede 2 hafta kaldıktan sonra 81 yaşında vefat eden ünlü piyanist ve yorumcu Şevket Uğurluer bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü piyanist Uğurluer için öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Cami'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine piyanistin eşi Nada Uğurluer, kızı Selin Uğurluer, oğlu Can Uğurluer, yakınları ve dostları katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uğurluer'in kızı babasının tabutu başında gözyaşı döktü. Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ünlü piyanist, Zincirlikuyu Mezarlığına defnedildi.

"KISKANÇ OLMAYAN BİR SANATÇIYDI"

Cenazeye katılan İlham Gencer, "Çok değerli bir piyanist şarkımızı uğurluyoruz. Onunla sık sık beraber olduk. 21 sene TRT'de "Anılarla Müzik" programı yapan vefalı, kıskanç olmayan bir sanatçıydı" dedi.

Piyanist ve Şarkıcı Şevket Uğurluer Vefat EttiPiyanist ve Şarkıcı Şevket Uğurluer Vefat Etti Hayatını Kaybeden Şevket Uğurluer Kimdir?Hayatını Kaybeden Şevket Uğurluer Kimdir? Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.