Müftü Hüseyin Hazırlar: Bu Yıl Tema; Cami, Şehir Ve Medeniyet

Müftü Hüseyin Hazırlar: Bu Yıl Tema; Cami, Şehir Ve Medeniyet
Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve müftü yardımcıları, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret...

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve müftü yardımcıları, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti.

Vali Nayir'in makamındaki ziyarette Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, İl Müftü Yardımcıları Veysel Kükrek, Ali Osman Orum, Mehmet Arslaner ile Mehmet Uzunca yer aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu sene temayı "Cami, Şehir ve Medeniyet" olarak belirlediğini ifade eden Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Ahmet Hamdi Nayir'e bilgiler verdi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın Kütahya'da olacağını dile getiren Müftü Hüseyin Hazırlar, "Her yıl Ekim'in ilk haftası "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" olarak idrak ediliyor. Bir tema çerçevesinde etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu yıl tema; cami, şehir ve medeniyet. Bu konu ekseninde caminin hayatın merkezinde olduğu, şehirlerin imarında ibadet mekanlarının ihmal edilmemesi gerektiği, gençlerimizin, çocuklarımızın camiyle buluşturulmasının önemli olduğu hususlarında bir takım etkinliklerimiz olacak. Hafta vesilesiyle Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Yavuz Ünal hocamız misafirimiz olacaklar" dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, din görevlilerinin Camiler ve Din görevlileri Haftasını kutladı. (EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.