Kayserispor'u Bekleyen Büyük Tehlike: 5'er Maç Ceza

Kayserispor'u Bekleyen Büyük Tehlike: 5'er Maç Ceza
SPORX ÖZEL: Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin Alanyaspor - Kayserispor maçından sonra çıkan olayların ardından PFDK'ya sevk ettiği Deniz Türüç ve Silviu Lung'u ciddi cezalar bekliyor. "Saldırıdan" dolayı PFDK'ya sevki gerçekleştirilen Deniz Türüç ve Silviu Lung'.
SPORX ÖZEL: Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin Alanyaspor - Kayserispor maçından sonra çıkan olayların ardından PFDK'ya sevk ettiği Deniz Türüç ve Silviu Lung'u ciddi cezalar bekliyor.

"Saldırıdan" dolayı PFDK'ya sevki gerçekleştirilen Deniz Türüç ve Silviu Lung'i disiplin talimatının 44. maddesine göre minimum 5 maç ceza alması bekleniyor. 5 ile 10 maç arasında ceza alması beklenen Deniz ve Lung'un yanı sıra Aytemiz Alanyaspor'un yardımcı teknik direktörü Baran Bojnak'ın da talimatlara göre 5 ile 10 maç arasında cezaya çarptırılacağı ifade edildi.

Alanyaspor - Kayserispor maçından sonrza çıkan saha olaylarının faturasını en ağır şekilde kesmeye hazırlanan Profesyonel Disiplin Kurulu, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketlerinden dolayı ceza tayinine gerek görürse, Çebi de üç ay hak mahrumiyet cezası ile çarptırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.