Rıza Çalımbay'ın 5 Maddede Yeni Trabzonspor Planı

Rıza Çalımbay'ın 5 Maddede Yeni Trabzonspor Planı
Bordo-mavili takımın başında 4 resmi müsabaka geçiren teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni takımını markaj altına alacak.
Bordo-mavili takımın başında 4 resmi müsabaka geçiren teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni takımını markaj altına alacak. Eksikleri tespit edip sıkıntılara çözüm üretmeye çalışacak olan deneyimli teknik adam, yönetim kuruluna da durumu rapor edecek.

SIKINTILILAR BİTECEK

Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile sıkıntılı günleri geride bırakmak istiyor. Ersun Yanal ile yaşadığı kaoslu günleri Çalımbay'ın gelişiyle biraz olsun aşmayı hedefleyen bordo-mavililer yeni hocasıyla çıktığı 3 Spor Toto Süper Lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında 2 galibiyet, 1'er mağlubiyet ve beraberlik elde etti. Süper Lig'e verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Çalımbay, oyuncularını daha yakından tanıyarak kendi oyun felsefesini hangi oyuncularla nasıl yapabileceği konusunda fikir sahibi olacak.

KÜSENLERİ KAZANACAK

Çalımbay'ın Antalya Belek'te pazar gününe kadar sürmesi planlanan kampta en büyük amacının forma giyemedikleri için küsen oyuncuları kazanmak olduğu belirtildi.

Milli takıma giden futbolculardan yoksun bir hazırlık dönemi geçirecek bordo-mavili takımda Rıza Çalımbay, bu durumu fırsata çevirerek fazla forma giymeyenlerle daha yakından ilgilenme imkanı bularak performanslarını ve isteklerini yakından görecek.

1-Eksikler tespit edilecek
2-Sıkıntılar belirlenecek
3-Futbolcular çok yakından tanınacak
4-Bire bir görüşmeler yapılacak
5-Moral ve motivasyon artırılacak



FUTBOLCULARLA BİRE BİR GÖRÜŞECEK

Rıza Çalımbay, Antalya'da yapılacak hazırlıkların yanı sıra oyuncularla yakından görüşme fırsatı da bulacak. Lige verilen milli arada kamp programını futbolcularla daha yakın olmak için programlayan deneyimli teknik adam bire bir yapacağı görüşmelerle de moral ve motivasyon anlamında takımı toparlamayı planlıyor. Talebelerinin sorunlarını ve isteklerini dinleyecek Çalımbay, kendi oyun felsefesi ve çalışma programları hakkında da oyuncularını bilgilendirecek.

PERFORMANS ARTIRILACAK 

Bordo-mavililerin Antalya'da yapacağı kampta Çalımbay, oyuncuların kapasitelerini arttırmayı planlıyor. Kendi oyun düşüncesini, yapacaklarını ve hedeflerini oyuncularına anlatacak olan tecrübeli hoca, kampı en iyi şekilde değerlendirerek ön teşhis koymayı planlıyor. Ligin ilk yarısına kadar oynanacak 6 maçlık bölümde ise tam teşhisi koymayı arzulayan Çalımbay, devre arasında yapılacak transferler ve birlikte olmak istediği oyuncular hakkında düşüncelerini yönetimle paylaşarak yeni bir yol haritası izleyecek.

YÜKLEME YAPACAK

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın çok önem verdiği milli arada 6 günlük Antalya kampı başladı. Belek ilçesindeki kamp boyunca oyuncularına çift antrenman yaparak kondisyon yüklemesi yapmayı planlayan 54 yaşındaki hocanın, özellikle de yedek oyuncuların üzerinde duracağı ifade edildi. Bu arada altyapıdan da Tayyip Ebrar, Hüseyin ve Furkan'ın yanı sıra denenmeye alınan Amara Keita'yı da bu kamp süresi boyunca değerlendirecek Çalımbay'ın, kamp dönüşünde ise kadroda bazı revizyonlar yapması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam, kampın kendileri için gerçekten çok önemli olduğunu belirterek, "Bu fırsatı iyi değerlendirecek oyuncularım olacak. Onların çalışma azmini sabırsızlıkla bekliyorum" ifadesini kullandı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.