Bulak: "Türk Futbolu Böyle Gitmez"

Bulak: "Türk Futbolu Böyle Gitmez"
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Giray Bulak, A Milli takımın gidişatını beğenmediğini belirterek, "Ülke futbolu böyle gitmez"...

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Giray Bulak, A Milli takımın gidişatını beğenmediğini belirterek, "Ülke futbolu böyle gitmez" açıklamasında bulundu.

Adana Demirspor'un başında olan Giray Bulak, Milli Takım'ın Dünya Kupası'na gidememesinin ardından, "Ülke futbolu böyle gitmez. Ben bunların gitmeyeceğini yaptığım televizyon programlarında belirttim. Ben o zamanlarda gördüm. Başkaları görememiş olabilir ama Türk antrenör olarak üzerime düşen vazifeyi seslendirerek belirttim. Olmayacağını söylemiştim. Yinede söylüyorum, bu şekilde olmaz Türk futbolu" diye konuştu.

Bulak, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin 7. haftasında evlerinde Eskişehirspor ile oynayacaklarını hatırlatarak, "Dün çalıştık, bugün iki idman yapıyoruz. Perşembe, cuma ve cumartesi çalışıp kampa gireceğiz. İnşallah iyi oynayacak olduğumuz bir maç için sonucu bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Kadromuz genişleyebilir"

Milli maç arasında Sivasspor ile yaptıkları ve 3-0 mağlup oldukları Sivasspor maçından da bahseden Bulak, rakibe pozisyon verdiklerinden dolayı kaybettiklerini söyledi. Genişleyen bir kadroları olduğunu söyleyen Bulak, "Bütün oyuncularımıza şans verdik. 3-0 kaybettik ama ben sonuca takılı kalmıyorum. Neler yapabildik, oyun anlayışımız ne doğrultuda buna bakıyorum. Hazırlık maçlarını çok önemsemiyorum ama kazanmayı isterdim. Rakibe pozisyon verdik. Verilen mesajlar bana oyuncular açısından iyi. 25 kişilik kadromuz vardı ama bu genişleyebilecek bir kadro. Bunun mesajını aldım" şeklinde konuştu.

"Ülke futbolu böyle gitmez"

Bir gazetecinin, "Türkiye-İzlanda maçının 60. dakikasında oyundan alınan Arda Turan'ın taraftarlara gülmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise Giray Bulak, şu cevabı verdi:

"Ben Arda'nın orada gülerek çıkacağını düşünmüyorum. Taraftarın gösterdiği tepkiye sinir boşalmasıdır o. Sarkastik bir yapı vardır. İğneleyici bir zekayla beraber, o gülüşte iğneleyici bir şey vardır. Ben onun uluslararası çapta kaptanlık yapan duyarlı bir gencin yapacağını düşünmüyorum. Başka konulara dokunabiliriz. Ülke futbolu böyle gitmez. Ben bunların gitmeyeceğini yaptığım televizyon programlarında belirttim. Ben o zamanlarda gördüm başkaları görememiş olabilir ama ben o zaman Türk antrenör olarak üzerime düşen vazifeyi seslendirerek olmayacağını söylemiştim. Yinede söylüyorum bu şekilde olmaz Türk futbolu."

Bulak: "Türk Futbolu Böyle Gitmez"

Bulak: "Türk Futbolu Böyle Gitmez"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.