Urartu Göz’den ’Botoks’ Müjdesi

Urartu Göz’den ’Botoks’ Müjdesi
13 yıldır Van ve bölge halkına hizmet veren Urartu Göz, vatandaşlara hizmetin en kalitelisini ve en güzelini sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız...

Van Urartu Gözde, botoks tedavisi başladı.

13 yıldır Van ve bölge halkına hizmet veren Urartu Göz, vatandaşlara hizmetin en kalitelisini ve en güzelini sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hastalarının yoğun talebi üzerine göz ve göz çevresinde botoks tedavilerine başladıklarını belirten Urartu Göz Başhekimi Operatör Dr. Baran Bari İlhan, "Özellikle estetiğine, kozmetiğine önem veren hastalarımız için göz ve çevresini botoks tedavisi ve cerrahi olarak gereken estetik düzenlemelere bundan sonra biraz daha fazla ağırlık vermeye başlayacağız. Bununla ilgili yeni bir altyapı oluşturup, buna göre tedaviye başlayacağız. Göz ve göz çevresi ile ilgili zaten cerrahi müdahaleleri yapıyorduk. Şimdi de göz ve göz çevresinin kapak estetiği ile alakalı kırışıklardan, fazlalıklardan kurtarmaya yönelik müdahalelere de başlıyoruz" dedi.

Özellikle merdiven altı denilen ve işin ehli olmayan kişilerde yapılan tedavilerin çok kötü sonuçlar doğurduğunu vurgulayan İlhan, "İşin ehli olmayan, merdiven altı müdahaleler geçirip de olumsuzluklar yaşamış hastalarımızın dönüşlerinden dolayı böyle bir çalışmaya başladık. Bizler göz hekimiyiz. Göz ve çevresinin anatomisine de, fizyolojisine de daha hakim olduğumuzdan ve ameliyathane gibi daha steril ortamlarda bunu yapabiliyor olmamızdan dolayı bu tedavilere başladık. Daha önce genel işlerimizden dolayı kozmetiğe çok fazla vakit ayıramıyorduk, ama ekibimizi genişlettik. Bunun rahatlığı ile şimdi biraz daha bu gruplara vakit ayırabiliyor olacağız. Çünkü kozmetik işi biraz daha zaman istiyor. Hastayla bunun konuşulması, işleminin yapılması, ayrıntıların dile getirilmesi gerekiyor. Bizler de Urartu Göz olarak bütün bu altyapıyı tamamlayarak, bu anlamda göz ve göz çevresi ile ilgili kozmetik ve estetiğe el atmış bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.