Urfa’nın Kurtuluş’u Ödül Töreniyle Son Buldu

Urfa’nın Kurtuluş’u Ödül Töreniyle Son Buldu
Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle büyükşehir belediyesi tarafından başlatılan 11 Nisan Kurtuluşu ödül töreni ile sona erdi.

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle büyükşehir belediyesi tarafından başlatılan 11 Nisan Kurtuluşu ödül töreni ile sona erdi.

11 Nisan Kurtuluş etkinlikleri Şanlıurfa'nın farklı noktalarında birçok etkinlikleri kutlandı. Büyükşehir Belediyesi gençliğe ve eğitime destek verilirken, 11 Nisan Kurtuluş destanını anlatan Kompozisyon yarışması düzenlendi. 150 farklı kompozisyonun yarıştığı etkinlikte dereceye girenler altın ile ödüllendirildi. Gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak ve ecdadın kanları pahasında verdiği mücadele bilincini aşılamak için başlatılan yarışmada dereceye girenler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den ödüllerini aldı.

"Her zaman destek vereceğiz"

Burada bir açıklamada bulunan Beyazgül, "Asıl kazanın bu yarışmaya girerek kendi gelişimini milli şuurla geliştiren evlatlarımızdır. 11 Nisan Kompozisyon ve Resim yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum" diyen Başkan Beyazgül, "Kuranı Kerimin ilk emri olan oku emrini örnek alarak Ülkemiz, Milletimiz ve ailemiz için iyi bir eğitim alarak dünyayı iyi bir şekilde anlamamız gerekiyor. Keşke şunu önceden okusaydım sözünü sıkça yaptım bu yüzden çok fazla okumamız lazım. Nasıl ki vücudumuzun ihtiyacı olan yemek yiyip su içiyorsak beynimizin ve ruhumuzun da okumaya ihtiyacı var. Her çocuk bir dâhidir yeter ki kendi alanını bulsun, nasıl ki resim ve müzik bir kabiliyetse bunun gibi diğer kabiliyetleri ortaya çıkartmak için okumak gerekiyor. Eğer ilerleyen zamanda iyi bir yazar olacaksak bu günlerden Kompozisyonlar yazarak kendimizi geliştireceğiz. Bu gün bu etkinliğe katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum bu gün bu etkinliğe kim katılmış ise benim gözümde birinci odur. İl Milli Eğitim Müdürümüz Şanlıurfa'nın eğitimi için başarılı çalışmalara imza attılar bizlerde siyasi olarak onlara her türlü desteği vererek arkalarında durduk" diye konuştu.

Urfa’nın Kurtuluş’u Ödül Töreniyle Son Buldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.