Urlalı Öğrencilerden Örnek Davranış

Urlalı Öğrencilerden Örnek Davranış
İzmir'in Urla ilçesinde, Urla Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öncülüğünde, paydaş okulların katılımıyla ilçede çevre temizliği...

İzmir'in Urla ilçesinde, Urla Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öncülüğünde, paydaş okulların katılımıyla ilçede çevre temizliği yapıldı.

'Temiz doğa, temiz sahiller" sloganıyla öğrencilerin başlatmış olduğu çevre temizliği Urla'da gerçekleşti. Urla Kum Denizi Plajında gerçekleşen ve Urla Belediyesinin de destek verdiği temizlik etkinliğinde Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, öğrencilerle birlikte çöp topladı.

Etkinlikte konuşan Başkan Oğuz, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Urla için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Duyarlı davranışlarından dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Oğuz,"Belediyelerin en önemli görevlerinden biride temizliktir. Ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Daha temiz bir Urla için özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bizlerin amacı çocuklarımıza temiz doğa bırakmak. Vatandaşlarımızın da bu konuda bilinçli olması lazım. Doğayı kirletmezsek, doğa kirlenmez. Çok güzel bir İlçede yaşıyoruz. Bu güzel ilçemizi daha da yaşanabilir hale getirmek için durmadan çalışacağız" diye konuştu.

Etkinliğe ayrıca; Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Urla Kaymakamı Önder Can, Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz ve okul müdürleri katıldı.

Urlalı Öğrencilerden Örnek Davranış

Urlalı Öğrencilerden Örnek Davranış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.