Uşak’ta Ahşap Konutta Yangın Çıktı

Uşak’ta Ahşap Konutta Yangın Çıktı
Merkez Ünalan mahallesinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Sabaha karşı çıkan yangında 5 ev kullanılamaz hale gelirken şans eseri bir can kaybı yaşanmadı.

Merkez Ünalan mahallesinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Sabaha karşı çıkan yangında 5 ev kullanılamaz hale gelirken şans eseri bir can kaybı yaşanmadı.

Yangın'a ilişkin alınan bilgilere göre,yangın merkez Ünalah mahallesinde Çeltik Cami Sokak'ta bulunan bir ahşap konutta gerçekleşti. Sobadan kaynaklı olduğu düşünülen yangın bitişik nizamda bulunan diğer evlere de sıçradı.Binaların da eski ve ahşap olması nedeniyle  kısa sürede büyüyen yangın büyük panik yaşattı.Mahallelinin durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından yangını kontrol altına alıp söndürmeyi başardı.Herkesin derin uykuda olduğu zaman diliminde çıkan yangında can kaybının yaşanmaması rahat bir nefes aldırdı.

Yangın sonrasında 2 konut tamamen kül oldu yangının sıçradığı konutlar ile beraber toplam da 5 konut kullanılamaz hale geldi.Belediye ekipleri sabah ilk iş olarak enkaza dönen konutları yıktı ve konutlar ile ilgili tahliye işlemlerine başladı. Valilik ve belediye yetkilileri yangın yerinde incelemede bulunarak mağdur olan vatandaşlara gerekli destek ve yardımın sağlanacağını belirttiler.

Olayın görgü tanıklarından bir mahalle sakini yaşanan dehşet anlarını anlatırken şunları söyledi:

"Sabaha karşı 3 sıralarında siren sesleriyle uyandık. İtfaiyeler gelerek hemen yangına müdahale ettiler. Bizlerde araçlarımızı kaldırdık. Herkes birbirine yardımcı oldu. Çok şükür cana bir şey gelmedi. 2 ev tamamen yandı, 3 ev de ciddi zarar gördü."

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uşak’ta Ahşap Konutta Yangın Çıktı

Uşak’ta Ahşap Konutta Yangın Çıktı

Uşak’ta Ahşap Konutta Yangın Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.