Esnaf Odası’ndan Afrin Operasyonuna Destek

Esnaf Odası’ndan Afrin Operasyonuna Destek
Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon iş dünyası olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'e düzenlediği, "Zeytin Dalı Harekatı"nı...

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon iş dünyası olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'e düzenlediği, "Zeytin Dalı Harekatı"nı sonuna kadar desteklediklerini açıkladı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erzincan ESOB Başkanı Bedir Limon, "İş dünyası ve esnaf teşkilatları olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve kahraman ordumuza güveniyoruz" dedi.

"Zeytin Dalı Harekatı"nın hedefinin Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak ve oradaki mazlum halka barış getirmek olduğunu hatırlatan Başkan Limon, "Türkiye bu operasyonla uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmıştır. Ülkemizin güvenliği söz konusu olduğunda, ekonomik sonuçların ne olacağı önemini kaybeder. Mevzu ülkemizse biz her türlü fedakarlığa hazırız. Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. İş dünyası ve esnaf teşkilatları olarak devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Yüce Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize güç kuvvet versin, her türlü tehlikeden onları korusun." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.