Ürgüp, Tarihi Ve Doğal Güzelliklerini Emıtt’e Taşıdı

Ürgüp, Tarihi Ve Doğal Güzelliklerini Emıtt’e Taşıdı
Peri bacaları denildiğinde akla gelen Ürgüp, tarihi ve turistik güzelliklerini Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na EMITT taşıdı.

Peri bacaları denildiğinde akla gelen Ürgüp, tarihi ve turistik güzelliklerini Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na EMITT taşıdı. Standı ziyaret edenler, Ürgüp hakkında bilgi sahibi olurken, yöresel lezzetleri de tatma imkanı buldu.

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 22'nci kez kapılarını açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara Ürgüp Belediyesi de katıldı. Kurulan stantda ilçedeki turizm faaliyetleri vatandaşlara anlatıldı. Ayrıca standı ziyaret edenler Ürgüp'ün yöresel tatlarını da tatma fırsatı buldu.

Ürgüp'ün mutlaka gelinip görülmesi gereken bir yer olduğunu belirten Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Güzel ülkemizin her yeri farklı güzelliğe sahip. Nedensiz gidilip görülmeli ama Ürgüp daha farklı bir yer. Kapadokya'nın kalbi , Kapadokya'nın misafir odası, güzellikler diyarı, eşi benzeri olmayan dünyada bir benzeri bulunmayan bir yer Ürgüp. Bütün insanlar Ürgüp'e gelsinler diyoruz. Bütün insanlar bu güzellikleri görsünler, cennet köşelerini görsünler. Peri bacaları sıradan bir kaya parçası olarak düşünülebilir ama öyle değil tam manasıyla Allah'ın insanlara sunduğu güzelliklerden bir tanesi. Bazı yerler ormanla ön plana çıkar bazı yerlerde Peri Bacaları ile ön plana çıkar. Geçmişten bugüne yaşamı merkezi bir yer" dedi.

Ürgüp, Tarihi Ve Doğal Güzelliklerini Emıtt’e Taşıdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.