Eczacılar Akkuş İle Yola Devam Dedi

Eczacılar Akkuş İle Yola Devam Dedi
Antalya Eczacı Odası Olağan Genel Kurul'unda mevcut başkan Tolgar Akkuş güven tazeledi.

Antalya Eczacı Odası Olağan Genel Kurul'unda mevcut başkan Tolgar Akkuş güven tazeledi.

Antalya Eczacı Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tek liste ile seçime giren Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tolgar Akkuş, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Antalya Eczacı Odası'nın pek çok mesleki niteliği artıran meslek içi etkinlik gerçekleştirdiğini belirten Akkuş, "Ekonomik, toplumsal ve bürokratik değişimlere rağmen eczanesini ayakta tutmaya kararlı kaç kişi varsa biz o kadarız. Yarım asır mesleğimizi omuzlamış, mesleğimize kalıcı değerler kazandıran, zaman kavramı olmaksızın kesintisiz ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunmak için emek veren mesleğimizin saygın büyüklerine ve odamız faaliyetlerinde bilfiil bulunan, kurul ve komisyonlarda görev alan, üreten, paylaşan, katkı sağlayan bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bugünden sonrası için de oda genel kurulumuz yeni süreci taçlandıracak, tarafımızdan sizlere emareleri yansıyan mesleki duruşumuz ete kemiğe bürünecek ve mesleğimizi bekleyen olası durumlara karşı hazır hâle getirecektir. Antalya Eczacı Odası, mesleğini ve meslektaşlarını korumasını bilecektir. Çünkü kadrosu buna muktedirdir" dedi.

Olağan kongre sonrasında başkanlık seçiminde mevcut başkan Akkuş güven tazeledi.

Antalya Eczacı Odası Başkanlık görevini yeniden yürütecek olan Tolgar Akkuş'un mevcut yönetimi Genel Sekreter Mehmet Ertekin, Sayman Ayşe Karadağ, Veznedar Mustafa Oruç, Üyeler İsmail Erçin, Onur Çiftçi, Tubay Öztürk olarak devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.