Vagner Love, Van Persie'yi 3'e Katladı!

Vagner Love, Van Persie'yi 3'e Katladı!
Spor Toto Süper Lig'de son iki sezona damga vuran Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love, kendisinden yalnızca 10 ay büyük olan Robin van Persie'nin performansını 3'e katladı. 33 yaşındaki Vagner Love, Monaco'dan ayrıldıktan sonra transfer olduğu Alanyaspor'da geçen sezon sakat.
Spor Toto Süper Lig'de son iki sezona damga vuran Alanyaspor'un Brezilyalı golcüsü Vagner Love, kendisinden yalnızca 10 ay büyük olan Robin van Persie'nin performansını 3'e katladı.

33 yaşındaki Vagner Love, Monaco'dan ayrıldıktan sonra transfer olduğu Alanyaspor'da geçen sezon sakatlığı nedeniyle 2, kart cezası nedeniyle 2 olmak üzere toplam 4 maç kaçırdı ve ligde forma giydiği 28 maçta 23 gol atıp 3 asist yaptı ve takımını ligde tuttu.

Bu sezon ise 7 maçın tamamında 90 dakika forma giyen Brezilyalı yıldız, 7 maçta 7 gol atıp 1 asist yaptı. Toplam olarak Vagner Love, Güney ekibinde forma giydiği 35 maçta 30 gol atıp 4 asist yapmış oldu.

VAN PERSIE'NİN DEĞİŞMEYEN KADERİ: SAKATLIK

Fenerbahçe'ye 6.5 milyon euro bonservisle gelen ve aldığı maaş ile Süper Lig'in en pahalı ismi olan Robin van Persie ise sakatlıklardan çekmeye devam ediyor.

34 yaşındaki Hollandalı golcü, geçen sezon Süper Lig'de 24 maçta toplam 1329 dakika sahada kaldı. Ortalama 55 dakikada oynayan Robin van Persie, 9 gol atıp 3 asist yaptı.

Bu sezona Aykut Kocaman idaresinde büyük umutlarla giren Robin van Persie, ilk 2 maçta 67 ve 45 dakika sahada kaldı ancak gol atamadı. Sakatlanan Hollandalı, son 5 maçta forma giyemedi ve bu sezon siftah yapamamış oldu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.