Rusya, 'suriye'yi Hemen De Vurabiliriz, Vurmayabiliriz De' Diyen Trump'la Kafa Buldu

Rusya, 'suriye'yi Hemen De Vurabiliriz, Vurmayabiliriz De' Diyen Trump'la Kafa Buldu
Rusya Başbakan Yardımcısı, Trump'ın ABD-Rusya krizini tırmandıran tweetleri ile ilgili "Uluslararası ilişkiler bir kişinin sabah kalktığındaki moduna bağlı olmamalı.

Rusya Başbakan Yardımcısı, Trump'ın ABD-Rusya krizini tırmandıran tweetleri ile ilgili "Uluslararası ilişkiler bir kişinin sabah kalktığındaki moduna bağlı olmamalı. Rusya olası bir risk için hazırlık yapmıyor." diye konuştu.

ALAYCI YANIT VERDİ

Rusya Başbakan Yardımcısı, "Uluslararası ilişkiler bir kişinin sabah kalktığındaki moduna bağlı olmamalı. Rusya olası bir risk için hazırlık yapmıyor." ifadelerini kullandı.

TRUMP, NE DEMİŞTİ?

Suriye için operasyon sinyali verip Hazır ol Rusya! Füzelerimiz geliyor." diyerek Rusya'yı tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından bir açıklama daha yapmıştı.

ABD Başkanı Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Suriye'ye saldırı için tarih vermedim. Hemen de vurabiliriz, vurmayabiliriz de" ifadelerini paylaşmıştı.

Trump'ın Bakanından Skandal 3'lü Zirve ve Afrin Yorumu: Suriye'yi Paylaşmak İçin OrdaydılarTrump'ın Bakanından Skandal 3'lü Zirve ve Afrin Yorumu: Suriye'yi Paylaşmak İçin Ordaydılar Savaş Çanları Çalarken Rusya ve ABD Temsilcilerinin Samimi Sohbeti Dikkat ÇektiSavaş Çanları Çalarken Rusya ve ABD Temsilcilerinin Samimi Sohbeti Dikkat Çekti İsrail'den İran'a Tehdit: Olası Bir Saldırıda Esad'ı Ortadan Kaldırırızİsrail'den İran'a Tehdit: Olası Bir Saldırıda Esad'ı Ortadan Kaldırırız Trump'ın Yeni Bakanı Pompeo: Başkan, İzin Almadan Suriye'ye SaldırabilirTrump'ın Yeni Bakanı Pompeo: Başkan, İzin Almadan Suriye'ye Saldırabilir Beyaz Saray: Suriye Konusunda Kesin Bir Karar AlamadıkBeyaz Saray: Suriye Konusunda Kesin Bir Karar Alamadık Trump Kurmaylarını Topluyor: Kararımız YakındaTrump Kurmaylarını Topluyor: Kararımız Yakında ABD'den Kritik Suriye Çıkışı: Savaşı Cenevre Süreciyle BitireceğizABD'den Kritik Suriye Çıkışı: Savaşı Cenevre Süreciyle Bitireceğiz Rusya Doğruladı: Savaş Gemileri Askeri Üssü Terk EttiRusya Doğruladı: Savaş Gemileri Askeri Üssü Terk Etti Rusya Devlet Televizyonu Halkı Uyardı: Nükleer Saldırıya Karşı Dikkatli OlunRusya Devlet Televizyonu Halkı Uyardı: Nükleer Saldırıya Karşı Dikkatli Olun Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Suriye'yi GörüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Suriye'yi Görüştü Suriye'ye Operasyon Sinyali Veren Trump'tan Yeni Tweet: Hemen de Vurabiliriz, Vurmayabiliriz deSuriye'ye Operasyon Sinyali Veren Trump'tan Yeni Tweet: Hemen de Vurabiliriz, Vurmayabiliriz de Katliamın Ardından İran'ı Yanına Alan Esad'ın Son Fotoğrafı Ortaya ÇıktıKatliamın Ardından İran'ı Yanına Alan Esad'ın Son Fotoğrafı Ortaya Çıktı Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Zamanı Geldiğinde Suriye'yi Vurma Kararını AlacağızFransa Cumhurbaşkanı Macron: Zamanı Geldiğinde Suriye'yi Vurma Kararını Alacağız İtalya Suriye İçin Kararını Verdi: Saldırılara Katılmayacağızİtalya Suriye İçin Kararını Verdi: Saldırılara Katılmayacağız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.