ABD'ye vize başvuruları, Ocak ayında başlayacak

ABD'ye vize başvuruları, Ocak ayında başlayacak
ABD Büyükelçiliği, Türk vatandaşlarına vize için verdiği tarihi Twitter’dan duyurdu. Vize başvuruları Ocak 2019'dan itibaren başlayacak.

ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği Twitter’dan yaptığı açıklamada, uzun bekleme süresine rağmen ABD Büyükelçiği’nin göçmen olmayan vize işlemlerine devam edeceğini, 2019'un Ocak ayına vize başvurusu için randevu alınabileceğini ve başvuru sahiplerinin Türkiye dışından da başvuruda bulunabileceğini bildirdi.

ABD Büyükelçiliği resmi web sitesinde duyurduğu vize açıklamasında, Türkiye'deki ABD misyonu göçmen olmayan vize verme işlemlerine yeniden başladığını duyurdu. Yapılan açıklamada, geçerli vizesi olan Türk vatandaşlarının ABD'ye seyahat etmeye devam edebileceği, göçmen olmayan vizelerin sınırlı bir şekilde devam ettirildiği, önümüzdeki günlerde vize başvurusu için randevusu olanların durumlarını resmi web sitesinde tekrar gözden geçirmeleri belirtildi. Açıklamada ayrıca vize randevusu iptal edilenlerin tekrar başvuruda bulunabileceğini, yurt dışında vize başvurusu için randevu alanların Ankara veya İstanbul'dan randevularını yenileyebileceklerini fakat başvuru ücretlerinin geri verilmesinin mümkün olmadığı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.