Volkan Demirel'den Kurşunlanma Açıklaması!

Volkan Demirel'den Kurşunlanma Açıklaması!
Fenerbahçe takım otobüsünün 5 yıl önce Rizespor deplasmanından dönüşünde kurşunlanmasının yıldönümünde sarı-lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel, FBTV'ye konuştu. Volkan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bunu unutmayacağız!" yorumunda bulunurken, " İnşallah bu ak
Fenerbahçe takım otobüsünün 5 yıl önce Rizespor deplasmanından dönüşünde kurşunlanmasının yıldönümünde sarı-lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel, FBTV'ye konuştu.

Volkan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bunu unutmayacağız!" yorumunda bulunurken, " İnşallah bu akşam hem camiamız, hem de Türk futbolu adına önemli bir gece olur. Umarım tüm taraftarlarımız, geleceğimize, genç arkadaşlarımıza bir ışık olacaktır. Bugünün farklı bir önemli daha var, o gün otobüsün içindeydik. Ama nedense bizim yaşadıklarımızı nedese sadece biz yaşıyoruz. 3 Temmuz da olsa 4 Nisan da olsa. Ama bunu unutturmayacağız. Ancak, geleceğimize emin adımlarla ilerleyeceğiz, inşallah bu proje de başarılı olur." dedi.

Volkan Demirel konuşmasının sonunda 3 Temmuz ve 4 Nisan'da yaşadıkları olayda "Farklı işlerin olduğunu bildiğimiz bir dönemdi" ifadelerini kullanırken, "Keşke yaşanmasaydı, hoş bir şey değil ama unutmayacağız ama gelecek yıllarda da unutmayacağız. Biz farklı işlerin farklı olayların olduğunu bildiiğimiz bir dönemdi. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz aptal insanlar değiliz. Aslında söylenecek çok şey var da burda söylemek doğru olmaz. Umuyorum ki en kısa zamanda sonuçlanır herşey." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.