Pepe: "yaptığımız Hata Pahalıya Mal Oldu"

Pepe: "yaptığımız Hata Pahalıya Mal Oldu"
Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 5-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından Pepe açıklamalarda bulundu. 10 kişi kalmalarının oyunu değiştirdiğini kaydeden Pepe, "Bizim için çok ağır bir sonuç oldu, takım olarak belli bir karakter ortaya koyduk.
Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 5-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından Pepe açıklamalarda bulundu.

10 kişi kalmalarının oyunu değiştirdiğini kaydeden Pepe, "Bizim için çok ağır bir sonuç oldu, takım olarak belli bir karakter ortaya koyduk. Bu maçlar üst seviye maçlar, çok farklı seviyedeki maçlar. Bu maçlarda 10 kişi oynayınca her şey değişebilir. O hata bize çok pahalıya mal oldu. Geri kalanlar olarak iyi mücadele ettik, olmadı. 11'e 11 oynasak, çok daha farklı olabilirdi. 11'e 11 oynarken gol atma şansımız da vardı, olmadı. Yine mücadele ettik ama imkansıza yakındı. Bayern zaten kendi evinde güçlü bir takım, çok zor. Artık lig maçını düşünmeye başlıyoruz. 2. maça avantajlı bir skorla gitmek isterdik ama olmadı. 2. maçta da bu formayı layıkıyla giyip, en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

Pepe, Fenerbahçe ile oynayacakları maça dikkat çekerken; "Hafta sonu hem bizim için, hem de kulübün geleceği için çok önemli bir maç var. Bu maça odaklanmamız lazım." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.