Yaklaşık 150 Kişiyi Taşıyan Yolcu Treni, Hemzemin Geçitte Askıda Kalan Otomobile Çarptı

Yaklaşık 150 Kişiyi Taşıyan Yolcu Treni, Hemzemin Geçitte Askıda Kalan Otomobile Çarptı
Malatya'da Ankara- Kurtalan seferini yapan ve içerisinde yaklaşık 150 kişi bulunan yolcu treni, hemzemin geçitte askıda kalan otomobile çarptı. YANLIŞLIKLA HEMZEMİN GEÇİDE GİRDİ Kaza, gece 03.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi'nde gerçekleşti.

Malatya'da Ankara- Kurtalan seferini yapan ve içerisinde yaklaşık 150 kişi bulunan yolcu treni, hemzemin geçitte askıda kalan otomobile çarptı.

YANLIŞLIKLA HEMZEMİN GEÇİDE GİRDİ

Kaza, gece 03.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi'nde gerçekleşti. E.A. yönetimindeki 44 AAU 449 plakalı otomobil sürücüsünün fark etmeyerek Maviay sokak çıkışında bulunan hemzemin geçide girmesi sonucunda hemzemin geçitte askıda kaldı.

SÜRÜCÜ, ARAÇTAN ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN YOLCU TRENİ ARABAYA ÇARPTI

Askıda kalan otomobilini kendi çabaları ile bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan araç sürücüsü başarılı olamayınca, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Bu sırada Ankara-Kurtalan seferini yapan ve içerisinde yaklaşık 150 yolcusu bulunan tren, hemzemin geçitte askıda kalan otomobile çarptı.

ÇEVREDEKİLER KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Kazada yaralanan olmazken, trende bulunan yolcular ile çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşadı.Otomobil sürücüsünün haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil, tren yolundan çekildikten sonra tren, yoluna devam etti.

İşte, olay yerinden görüntüler:


Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.