Ak Parti’den Kadim Ustalara Vefa Ziyaretleri

Ak Parti’den Kadim Ustalara Vefa Ziyaretleri
AK Parti Düzce Sosyal Politikalar Başkanı Gönül Yeşilyurt ve Sosyal Politikalar Başkanlığına Bağlı Yaşlı Koordinasyon Merkezi Başkanı Hüsne Yıldırım,...

AK Parti Düzce Sosyal Politikalar Başkanı Gönül Yeşilyurt ve Sosyal Politikalar Başkanlığına Bağlı Yaşlı Koordinasyon Merkezi Başkanı Hüsne Yıldırım, Düzce'de Kadim Ustalara Vefa diyerek yıllar boyu alanlarında emek veren yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Düzce Sosyal Politikalar Başkanlığı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle "Kadim Ustalarımıza Vefa" adı altında bir program gerçekleştirdi. Düzce'deki kadim büyüklerin evlerine ve işyerlerine ziyaretler gerçekleştiren AK Parti heyeti, yaşlılara verdiği değeri ve önemi bir kez daha gösterdi. AK Parti Düzce Sosyal Politikalar Başkanı Gönül Yeşilyurt ve Sosyal Politikalar Başkanlığına Bağlı Yaşlı Koordinasyon Merkezi Başkanı Hüsne Yıldırım, ilk olarak 1938 doğumlu lokanta işletmecisi Mustafa Çakır'ı ziyaret ederek hem iş hayatına başlamasını hem de eski Türkiye'nin nasıl olduğunu dinledi. Ardından 1947 doğumlu oto yedek parça dükkanı sahibi Hasan Hatipoğlu'nu evinde ziyaret eden AK Parti heyeti, Hatipoğlu ailesine çeşitli hediyeler verdi. Zonguldak Çaycuma eski Belediye Başkanı Sebahattin Yücel'in eşi Sevilen Yücel'i de ziyaret eden AK Parti Düzce Sosyal Politikalar Başkanlığı, eski günleri yad etti.

AK Parti heyeti, Kadim Ustalara Vefa projesi kapsamında 1937 doğumlu elleriyle sepet yapan Kazım Kaçmaz'ı halen işini yaptığı atölyede ziyaret ederek ellerinden öptü.

Ziyaretler sonunda 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutlayan AK Parti Düzce Sosyal Politikalar Başkanı Gönül Yeşilyurt, "AK Parti kurulduğu günden bu yana, Sosyal Devlet anlayışımızın getirdiği düstur ile birçok alanda olduğu gibi başımızın tacı yaşlılarımıza özel programlar oluşturarak yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışmaktadır. Aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle elleri öpülesi, ömürlük saygıyı hak eden büyüklerimizin 1 Ekim dünya yaşlılar gününü kutluyor, minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz" ifadelerinde bulundu.

Ak Parti’den Kadim Ustalara Vefa Ziyaretleri

Ak Parti’den Kadim Ustalara Vefa Ziyaretleri

Ak Parti’den Kadim Ustalara Vefa Ziyaretleri

Ak Parti’den Kadim Ustalara Vefa Ziyaretleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.