Yalova'da, Kaza Yapan Bisikletli Karşıya Geçen Genç Kıza Yumruk Attı! O Anlar Kamerada

Yalova'da, Kaza Yapan Bisikletli Karşıya Geçen Genç Kıza Yumruk Attı! O Anlar Kamerada
Yalova'da trafik kazasına karışan bisikletlinin yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza yumruk attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yalova'da trafik kazasına karışan bisikletlinin yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza yumruk attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Genç kız, saldırgandan şikayetçi oldu.

OTOMOBİL GENÇ KIZA YOL VERDİ

İddiaya göre, Rüstempaşa Mahallesi Fatih Caddesi'nde arkadaşıyla yolun karşısına geçmek isteyen Berfin Artan (18), bir aracın kendisine yol vermesi üzerine hamle yaptı.

KAZA ATLATAN BİSİKLETLİ, GENÇ KIZA YUMRUK ATTI

Bu sırada bir otomobil bisikletli İ.T'ye çarptı. Yere düşen İ.T. kalkarak Artan'a yumruk attı. Artan, olay yerinde baygınlık geçirdi.

BİSİKLETLİ SALDIRGAN LİNÇTEN KURTARILDI

İ.T'ye çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Darbedilmek istenen İ.T. polis ekiplerince kurtarıldı. Boynunda oluşan travma dolayısıyla hastanede boyunluk takılan Artan, İ.T. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"KALKTIĞI GİBİ YÜZÜME BAKMADAN YUMRUK ATTI"

Berfin Artan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dershaneye gitmek için evden çıktığını, yolun karşısına geçerken bir otomobilin kendisine yol verdiğini belirterek, "Geçerken önümüze birden bir bisikletli çıktı. Ben onu daha doğrusu yere düşerken gördüm. Tam arkamı döndüğümde yere düşmüştü. Ben de ona yardım etmek istedim. Elimi uzattım. Kalktığı gibi hiç yüzüme bile bakmadan direkt yumruk vurdu sert bir şekilde. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyorum. Hastanede kendime gelebildim." dedi.

"BAŞKA BİR KADINA YAPILSA AYNI TEPKİYİ GÖSTERİRDİM"

Kendisine yumruk atan İ.T'den şikayetçi olduğunu dile getiren Artan, "Önce karakola verdik. Tekrardan savcılığa gittik. Sonuna kadar takipçisi olacağım. Bu bana değil başka bir kadına da yapılsa aynı tepkiyi gösterirdim." diye konuştu.

O ANLAR KAMERADA

Söz konusu olay yakındaki bir iş yerine ait güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.