Yangında Zarar Görmesin Diye Türk Bayrağını Cebine Koyan İtfaiye Eri Duygulandırdı

Yangında Zarar Görmesin Diye Türk Bayrağını Cebine Koyan İtfaiye Eri Duygulandırdı
Fatih'te gece saatlerinde bir mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına müdahale etmek için gelen bir itfaiye eri kapıda asılı olan Türk Bayrağını zarar görmesin diye alarak cebine koydu.

Fatih'te gece saatlerinde bir mobilya atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına müdahale etmek için gelen bir itfaiye eri kapıda asılı olan Türk Bayrağını zarar görmesin diye alarak cebine koydu. O anlara şahit olan mahalle sakinlerinin itfaiye erinin yanına giderek sarılması ise duygusal anlara sahne oldu.

EKİPLER HEMEN MÜDAHALE ETTİ

Yangın Fatih, Mevlanakapı Mahallesinde gece saat 03:00 sularında meydana geldi. İş yerinden duman çıktığını fark eden mahalle sakinleri durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

MAHALLE SAKİNLERİ İTFAİYE ERİNE SARILDI

Müdahale sırasında bir itfaiye erinin kapıda asılı Türk Bayrağını yangında zarar görmesin diye alarak cebine koyması ise dikkatlerden kaçmadı. İtfaiye erinin bu hassas davranışı sonrası mahalle sakinleri itfaiye erine giderek sarıldı.

İtfaiye yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.