Yaptırdığı Estetik Ameliyatlarla Bambaşka Biri Olan Ünlüler

Yaptırdığı Estetik Ameliyatlarla Bambaşka Biri Olan Ünlüler
Ashley Tisdale32 yaşındaki oyuncu Ashley Tisdale tüm estetik operasyon geçirdi iddialarını defalarca yalanlasa ve nefes problemi olduğu için ameliyat olduğunu söylese de bu iki fotoğrafta dudaklarında ve yüzündeki değişim kolayca fark ediliyor.

Ashley Tisdale

32 yaşındaki oyuncu Ashley Tisdale tüm estetik operasyon geçirdi iddialarını defalarca yalanlasa ve nefes problemi olduğu için ameliyat olduğunu söylese de bu iki fotoğrafta dudaklarında ve yüzündeki değişim kolayca fark ediliyor. Üstelik ilginç olan ise kendi döneminde seks ikonuyken bu değişime karar vermiş olması…
 


Caitlyn Jenner

67 yaşındaki 1976 kırdığı dünya rekoruyla atletizm olimpiyat madalyası alan Caitlyn Jenner, aslında Kim Kardashian’ın üvey babası Bruce Jenner. 2015’de karısından boşandıktan sonra geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonlarıyla güzel bir kadına dönüştü ve Caitlyn Jenner ismini aldı.
 


Janice Dickinson

Zor bir çocukluk geçiren eski model Janice Dickinson ise ergenlik yıllarında madde bağımlısıydı. Sonraki yıllarda meme kanserine yakalandı ve atlattı. Tüm bu yaşadıklarını anlattığı bir de biyografi kitabı yazan Janice Dickinson tüm zorluklara rağmen başarılı hayatıyla ve 37 defa Vogue kapağında yer almasıyla biliniyor.
 
 


Kylie Jenner

Televizyon şov yıldızı Kylie Jenner kardeşi Kim Kardashian’ın yolundan emin adımlarla ilerliyor. 17 yaşından beri birçok estetik operasyon geçiren Jenner’ın dudakları, burnu hatta tüm yüzü oldukça büyük bir değişime uğramış.
 


Bella Thorne

İlk kez 16 yaşında dudaklarını doldurtan Bella sonraki yıllarda burun estetiği de yaptırdı. Ardından göğüslerini büyüttü… Henüz 20 yaşında olan şarkıcı muhtemelen tüm bu değişikliklerin onun popülerliğini arttıracağını düşündü.
 


Lara Flynn

Peak Twins dizisinin yıldızı 47 yaşındaki oyuncu Lara Flynn geçirdiği büyük değişimle herkesi şaşırtıyor. Geçirdiği estetik operasyonlardan önce kendine has bir güzelliği olan oyuncunun neden kendini bu hale getirdiğini biz de merak ediyoruz…
 


Lindsay Lohan

31 yaşındaki Amerikalı oyuncu, model ve şarkıcı Lindsay Lohan bazı ruhsal problemler yaşadı ve uzun süre rehabilitasyon gördü. Tüm bunların ardından görünüşünde değişiklik yapmaya karar verdi ve özellikle yüzünün üst kısmında bir dizi estetik operasyon geçirdi.
 


Mary-Kate Olsen

Ashley Olsen ve Mary-Kate Olsen’ın ikiz kardeşler olduğunu söylemek zor çünkü oyunculuk kariyerini bırakıp moda tasarımcısı olan Mary Olsen’ın geçirdiği estetik operasyonlar sonrası burnunda, dudaklarının şeklinde ve elmacık kemiklerindeki değişim kolayca fark edilebiliyor. Bu durumdan en çok şikayet eden ise hayranları…
 


Megan Fox

Her ne kadar ihtiyacı olmasa da yeni ilişkiler kurabilmek ve popüler olmak uğruna yüzünde ve vücudunda birçok değişiklik yaptı. bunlardan en çok göze çarpanları ise dudakları, burnu ve elmacık kemikleri…
 
 


Rumer Willis

Bruce Willis and Demi Moore’un kızı olan Rumer Willis sıra dışı görünüşünü kabullenemedi ve kendinde bir dizi değişiklik yapmaya karar verdi. Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi çenesi, burnu ve dudaklarında büyük değişiklikler var.
 


Tori Spelling

Ünlü televizyon yapımcısı Aaron Spelling’in kızı olan oyuncu ve yazar Tori Spelling ilk estetik operasyonunu 16 yaşındayken geçirdi. 16 yaşında burnunu ve göğüslerini yaptıran sanatçı bu operasyonların sonucundan pek memnun olmadı ama geri dönüşü yoktu… Şimdi ise evli ve 5 çocuk annesi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.