Yasin Öztekin Sahur Programına Katıldı

Yasin Öztekin Sahur Programına Katıldı
Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın futbolcusu Yasin Öztekin, FOX TV'de yayınlanan Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programına katıldı. İşte Yasin Öztekin'in açıklamaları; "Ramazan ayında Türkiye ile Almanya arasında çok fark yok.
Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın futbolcusu Yasin Öztekin, FOX TV'de yayınlanan Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programına katıldı.

İşte Yasin Öztekin'in açıklamaları;

"Ramazan ayında Türkiye ile Almanya arasında çok fark yok. Orada da gidenler, gelenler çok oluyor. Almanya'da her yerde Türk var. Ben de Batı Almanya'da Dortmund'da yaşıyorum."

"ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM"

Türkiye'de 80 milyon kişi yaşıyor ve futbolcu olmak isteyen çok insan var. O yüzden buralara gelmek için çok çalışmak lazım. Galatasaray'a hop diye gelemezsiniz. Çok çalışmak lazım. Biz de tabi ki Allah'ın yardımıyla, dua ederek, şükrederek buralara geldik.

ŞAMPİYON OLMAK İÇİN DUA ETTİM


Kışın 1 hafta iznimiz oluyor. En uygun zamanlar o dönem oluyor. Geçtiğimiz 3 sene umre gittim. Yine gitmek istiyorum. 3 sene önce devre arasında umreye gitmiştim. Galatasaray'ın şampiyon olması için dua etmiştim. O sene de şampiyon olmuştuk.

ARMAĞAN OLSUN

"Bütün Galatasaray taraftarını, özellikle Fatih hocamı ve tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şampiyonluk tüm taraftarlara armağan olsun."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.