Yatalak Seçmen, Sedyeyle Oy Kullanmaya Götürüldü

Yatalak Seçmen, Sedyeyle Oy Kullanmaya Götürüldü
Batman Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden 78 yaşındaki yatalak hasta olan Fatma Mercimekçi, oyunu kullanmak için 112 acil sağlık ekiplerince sedye ile oy kullanacağı okuldaki sandığa götürüldü. Batman'da evde bakım hizmeti alan yatalak hasta Fatma Mercimekçi, sedye üzerinde Ba.

Batman Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden 78 yaşındaki yatalak hasta olan Fatma Mercimekçi, oyunu kullanmak için 112 acil sağlık ekiplerince sedye ile oy kullanacağı okuldaki sandığa götürüldü.

Batman'da evde bakım hizmeti alan yatalak hasta Fatma Mercimekçi, sedye üzerinde Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan ortaokula oyunu kullanmak üzere götürüldü.

251 HASTA TAŞINACAK

Böylesi bir hizmetten yararlanan hasta yakını Hayrettin Mercimekçi, ülkede hasta ve yaşlılara yönelik uygulanan bu hizmetten memnun olduğunu ifade ederken, seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Batman'da 251 hastanın ambulanslarla oy kullanması için taşınacağı öğrenilirken, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan koordinasyon merkezi tarafından görevlendirilen 10 ambulans olmak üzere toplamda 37 sağlık aracı ile saat 16.00'a kadar hastaların oy kullanması için taşıyacağı belirtildi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.