Vali Azizoğlu Muhtarları Dinledi

Vali Azizoğlu Muhtarları Dinledi
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarlar Derneği'nde organize edilen programa, merkez ve ilçe muhtarları katıldı. Tek tek söz alıp, bağlı bulundukları mahallelerin sorunlarını Vali Azizoğlu'na ilettiler.

Muhtarların aktardığı sıkıntıların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat veren Vali Azizoğlu, "Muhtarlarımız mahallelerimizde devleti temsil etmektedir. Vatandaş ile kurumlar arasında bir köprü vazifesi üstleniyorsunuz. Muhtarlarımız iyi çalıştığı müddetçe kamu hizmetleri sağlıklı bir şekilde yerine ulaşacaktır. Bunun yanında muhtarlarımız mahallelerimize sahip çıkmalı ve çocuklarımız ile okullarımızdan gözünü kulağını ayırmamalı. İlimiz de yabancı madde kullanan çocuğumuz olmaması için çok dikkatli olmalıyız. Şehrimiz bir geçiş noktasıdır. Doğu'dan getirip Batıya götürüyorlar. Burada da pazarlamak isteyenler olabilir. Duyarlı olacağız" dedi.

Daha sonra söz alan Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, devletin bütün kurumlarından hizmet aldıklarını söyledi.

"Biz bugün devletimizi her yönüyle yanımızda görüyoruz" diyen Başkan Korkmaz, "Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin sorunlarını Sayın Valimiz öncülüğünde yetkili kurumlara iletme imkanı bulduk. Sayın valimizin gece yarılarına kadar sahada olduğunu biliyor ve görüyoruz. Devlet baba çalışıyorsa, bizim de boş durmak gibi bir lüksümüz olamaz" dedi.

Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına Vali Seyfettin Azizoğlu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Vali Azizoğlu Muhtarları Dinledi

Vali Azizoğlu Muhtarları Dinledi

Vali Azizoğlu Muhtarları Dinledi

Vali Azizoğlu Muhtarları Dinledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.