Yeni Başkan Mustafa Cengiz Uykuyu Unuttu!

Yeni Başkan Mustafa Cengiz Uykuyu Unuttu!
Başkanlık koltuğuna cumartesi günü oturan ve resmi olarak da görevine salı günü mazbatasını alarak başlayan Mustafa Cengiz'in gözüne uyku girmedi. Seçim gecesi hiç uyumayan ve ardından Kayseri'ye giderek takıma destek olan Mustafa Cengiz, sonrasında da yöneticilerle birlikte koll.
Başkanlık koltuğuna cumartesi günü oturan ve resmi olarak da görevine salı günü mazbatasını alarak başlayan Mustafa Cengiz'in gözüne uyku girmedi.

Seçim gecesi hiç uyumayan ve ardından Kayseri'ye giderek takıma destek olan Mustafa Cengiz, sonrasında da yöneticilerle birlikte kolları sıvadı. Mali raporların sadece divanda üyelere verilen kısımlarını görebilen tümüne ise ancak mazbata töreninden sonra alabilen Cengiz, bu sürede ise uyuyacak vakit bulamadı.

HEP ÇALIŞIYOR

Toplamda düne kadar sadece 3 saat uyku uyuyan ve zamanının büyük bölümünü mali bilançoları inceleyerek geçiren Cengiz, ayrıca görevlendirmeler de yaptı.

Bir hayli fazla olan raporları incelemek üzere yönetim kurulu üyelerine görevlendirme yapan Mustafa Cengiz, kısa süre içinde tüm mali duruma hakim olabilmek için gecesini gündüzüne katıyor.

Cengiz'den teşekkür

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, resmi siteden teşekkür mesajı yayımladı... Seçimde kendisine destek olan herkese teşekkür eden Mustafa Cengiz, "Başkanlık onuruna layık görülen ben ve yönetim kuruluma resmi yayın organlarından tüm iyi dileklerini ileten başta Beşiktaş, M.Başakşehir ve Kayserispor kulüplerine, nezaketlerinden ötürü şahsım, yönetim kurulu ve camiam adına teşekkür ederim.

BAŞARI DİLEĞİ...

Gerek kişisel olarak yaptıkları aramalarla, gerek sosyal medya üzerinden gönderdikleri mesajlarla bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma başarı dileğinde bulunan tüm rakiplerimize, sponsorlarımıza, üyelerimize ve büyük G.Saray taraftarına teşekkürlerimi iletirim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.