Saruhanlı Belediyesinden "Zeytin Dalı" Harekatına Destek

Saruhanlı Belediyesinden "Zeytin Dalı" Harekatına Destek
Saruhanlı Belediyesi de "Zeytin Dalı" harekatına destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'nın talimatıyla ilçenin dört bir yanını...

Saruhanlı Belediyesi de "Zeytin Dalı" harekatına destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'nın talimatıyla ilçenin dört bir yanını bayrak, afiş ve pankartlarla donattı.

Saruhanlı Belediyesi tarafından "Zeytin Dalı" harekatına destek olmak amacıyla ilçenin her yeri pankartlar ve Türk Bayraklarıyla donatıldı. "Kahraman askerlerimize Afrin harekatında başarılar dilerim. Allah ordumuzu muzaffer eylesin, Gazamız mübarek olsun" ifadelerinin yer aldığı afiş ve pankartlar Belediye binası başta olmak üzere ilçenin giriş-çıkış ve merkezi noktalarına asıldı. Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada masum insanları katleden ve Türkiye'nin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalamayacaklarını vurgulayarak, Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı harekatı ile devam eden operasyonlarıyla Türkiye'nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini söyledi. Afrin'in huzura kavuşacağı günlerin yakın olduğunu belirten Yaralı, "Kahraman Türk askerimiz o bölgede ki hainleri temizlemeye devam ediyor. Şanlı Ordumuz sınır namustur bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Bizler de kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla ilçemizi bayrağımız ve afişlerle donattık. Rabbim Türkiye ve Dünya'nın farklı bölgelerinde görev yapan tüm Kahraman Askerlerimizi korusun. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız" dedi.

Başkan Yaralı, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'ya, Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'a ve Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileğinde bulundu.

Saruhanlı Belediyesinden "Zeytin Dalı" Harekatına Destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.