Yeni Malatyaspor Yolculuk Süresini Kısaltmak İçin Özel Uçak Kiraladı

Yeni Malatyaspor Yolculuk Süresini Kısaltmak İçin Özel Uçak Kiraladı
Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda A.Alanyaspor ile karşılaşacak E.Yeni Malatyaspor bu maç için yorucu deplasman yolculuğunu göz önünde bulundurarak...

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda A.Alanyaspor ile karşılaşacak E.Yeni Malatyaspor bu maç için yorucu deplasman yolculuğunu göz önünde bulundurarak özel uçak kiraladı. A takım ve U21 oyuncularından oluşan toplam 65 kişilik kafilenin yarın saat 11.00'de Malatya'dan Gazipaşa Havalimanı'na hareket edeceği belirtildi.

E.Yeni Malatyaspor pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bugün maçın taktik provasını yapan sarı-kırmızılı oyuncular, bir yandan da rakiplerinin analizlerini yapan teknik heyetin raporlarını izliyor. Orduzu'daki yeni tesislerinde idman öncesi 20'şer dakikalık toplantılarda Alanyaspor'un zaaflarını ve iyi yönlerini futbolcularla paylaşan teknik heyet antrenman programını da buna göre belirliyor.

Özel uçakla deplasman konforlu hale geldi

A.Alanyaspor maçının son taktik provasını bugün yapacak sarı-kırmızılılar yarın özel uçakla Alanya'ya gidecek. E.Yeni Malatyaspor tarihinde ilk olacak uygulama için özel bir firmadan yaklaşık 100 bin lira maliyetle uçak kiralandı. Yarın sabah saat 11.00'de Erhaç Havalimanı'ndan kalkacak uçak, Alanya Gazipaşa Havalimanı'na inecek. U21 takımı ve teknik heyetini de deplasman kafilesine dahil eden kulüp, 65 kişilik kafile ile yola çıkacak. Alanya maçı sonrası yine U21 takımıyla birlikte özel uçakla Malatya'ya dönecek sarı-kırmızılı kafile böylelikle yorucu yolculuğun önüne geçmiş olacak. Normal şartlarda Malatya-Ankara-Antalya aktarması yapacak kafile, Antalya'dan da Alanya'ya yaklaşık 3 saatlik bir kara yolculuğu gerçekleştirecekti.

Yeni Malatyaspor Yolculuk Süresini Kısaltmak İçin Özel Uçak Kiraladı

Yeni Malatyaspor Yolculuk Süresini Kısaltmak İçin Özel Uçak Kiraladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.