Ak Parti Teşkilatından Kafaoğlu’na Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Kafaoğlu’na Ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti il teşkilatını ağırladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti il teşkilatını ağırladı.

Başkan Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, İl Kadın Kolları Başkanı Belgin Uygur ile İl Gençlik Kolları Başkanı M.Zahid Bayram ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Kafaoğlu'nu tebrik eden AK Parti'li yöneticiler, yeni görevinde başarılar dilediler. Belli bir dönem hizmet yapmak için görevlendirildiklerini söyleyen Başkan Kafaoğlu, "Bu işin evveli teşkilat, ortası teşkilat, sonu da teşkilattır. Teşkilatı yok sayarak, teşkilata tepeden bakarak, teşkilatı hor görerek, teşkilatı yok farz ederek bir yere varamazsınız. Asıl olan teşkilatlardır. Bizler rastgele bir araya gelmiş siyasi bir parti değiliz. Belli gayeleri, hedefleri olan, belli bir hiyerarşik yapı içinde çalışan bir siyasi partiyiz. Partimizin lideri, kurucu başkanımız, genel başkanımız, Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu.

"Değişim ve dönüşüm kazanmak için yapılıyor"

Değişim ve dönüşümün iyi yapılması ve halkın taleplerine iyi cevap verilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kafaoğlu, AK Parti'nin bunu başardığını belirtti. AK Parti'nin 15 yıldır ekmeği büyüttüğünü kaydeden Başkan Kafaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vatandaş ve devleti zenginleştirdik. Milli gelirimiz 2500 dolarlardan 10 bin dolarların üzerine çıktı. Yine milli gelirimiz de 250 milyarlardan 850 milyarlara çıktı. Pasta ve ekmeği büyütmüşüz. Değişim ve dönüşümü de gerçekleştirdik. Her seçim döneminde milletvekillerimizin yarıya yakınını değiştirmişiz. Merkez karar değişmiş, yürütme değişmiş, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımız değişmiş. Değişim ve dönüşüme önem vermişiz. Toplumun karakterine göre değişimi yapmışız. Son değişimi anlayamayanlar başka yerlere yoruyor. Bu değişimi hep seçim dönemlerinde gerçekleştirdik. Bu sefer o seçim tarihi bekleyemiyoruz. Artık oyunun kuralı değişti, Yüzde 50 + 1'e ihtiyacımız olduğu için. Teknik direktörün beklemeye tahammülü yok. Değiştirmezse maçı kaybedecek. Bu değişim ve dönüşüm maçı kazanmak için yapılıyor".

"Balıkesir'de dirilişi gerçekleştireceğiz"

Belediyelerin her türlü denetime tabi olduğunu söyleyen Başkan Kafaoğlu, İçişleri Bakanlığı, Sayıştay ve siyasi oldukları için parti denetimlerine açık olduklarını belirtti. Belediye meclislerinin de denetim mekanizmasında olduğunu hatırlatan Kafaoğlu, "Meclisin faaliyet raporunu onaylayıp onaylamaması da bir denetim mekanizması. Bunlar vasıtası ile koltuklar boşalabiliyor. Yasalar nedeniyle boşaldıktan sonra nasıl doldurulacağı da yazıyor. Boşaldıktan sonra Valilik 10 gün içinde meclisi göreve çağırır. CHP bunları görmeden muhalefet yapıyor. Liderimizi diktatörlükle suçluyor. CHP diktatör arıyorsa kendi geçmişine baksın. Balıkesir'e bir mutluluk ve heyecan geldi. Yeniden kuruluş ruhuna dönüş olduğunu görüyorum. Karesi kuruluş, Altıeylül kurtuluş diyorduk ya inşallah dirilişi gerçekleştireceğiz. Bundan şüphemiz yok çünkü teşkilatımıza ve il başkanımıza güveniyoruz. Çok çaba sarf ediyorlar, ama başaramayacaklar" dedi.

Teşkilat üyelerine sadece Balıkesir'de siyaset yapmadıklarını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir'de siyaset yapılarak dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a güç kattıklarını söyledi. Demokrasilerde bir oy ile seçimler kazanılıp, kaybedildiğini ifade eden Kafaoğlu, "Oyları aşağı çeken değil, oyları yukarı çeken teşkilatlar ve belediyeler olacağız. Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, belediye meclis üyelerimiz ile el ele gönül gönüle bu işi başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Ak Parti Teşkilatından Kafaoğlu’na Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Kafaoğlu’na Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Kafaoğlu’na Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Kafaoğlu’na Ziyaret

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.