Yeni Zelanda'daki Cami Saldırısında 2 Türk'ün Yaralandığı Ortaya Çıktı

Yeni Zelanda'daki Cami Saldırısında 2 Türk'ün Yaralandığı Ortaya Çıktı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yeni Zelanda'da 2 camiye yapılan kanlı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 2 Türk vatandaşının yaralandığını duyurdu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yeni Zelanda'da 2 camiye yapılan kanlı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 2 Türk vatandaşının yaralandığını duyurdu. Yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi de veren Çavuşoğlu, "Hayati tehlikeleri yok" ifadelerini kullandı.

İşte Çavuoğlu'nun açıklamasından satırbaşları;

"Yeni Zelanda Başbakanı'nın yaptığı açıklamayı olumlu bulduk. Bu olayı gerçekleştiren alçaklar kadar, Müslümanlara karşı nefret dilini kullanan siyasetçiler de sorumludur. Dinimize karşı kullanılan nefret dilini ifade özgürlüğü diye belirtmek son derece yanlıştır. Bu tavır devam ederse, böyle olayların önüne geçemeyiz. Saldırıda 2 vatandaşımız yaralandı. Biri ameliyattan yeni çıktı. Mustafa Boztaş ve Zekeriya Tuya. Hayati tehlikeleri yok.

BELÇİKA'DAKİ PKK DAVASI: İBRETLE İZLİYORUZ

Türkiye'deki bir iddianame ile ilgili yorum yapmanız doğrudan yargıya müdahale anlamına gelir. Belçika'da yargının PKK terör örgütü ile ilgili verdiği kararları ibretle izliyoruz. Belçika'daki yargı PKK'yı aklamak için yollar arıyor.

VİZE SERBESTİSİ

Vize serbestisi ile ilgili 6 kriter kaldı.

GÜMRÜK BİRLİĞİ

Avrupa Birliği ülkelerinin yarısından çoğu Gümrük Birliği'ndeki değişikliklerden Türkiye'nin yararlandığından daha çok yararlanacaktır.

AP KARARI

Avrupa Parlamentosu'nun sağduyulu bir karar aldığını söylemek zordur. Ama buna rağmen oylamada lehimize oy verenlerin sayısının artması umut vericidir."

Yeni Zelanda Katliamcısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Tehdit EtmişYeni Zelanda Katliamcısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Tehdit Etmiş Yeni Zelanda'daki Cami Saldırısı Sonrası Dehşete Düşüren Görüntüler Ortaya ÇıktıYeni Zelanda'daki Cami Saldırısı Sonrası Dehşete Düşüren Görüntüler Ortaya Çıktı Avustralyalı Senatörden Skandal Yeni Zelanda Açıklaması! Göç Eden Müslümanlar'ı Sorumlu TuttuAvustralyalı Senatörden Skandal Yeni Zelanda Açıklaması! Göç Eden Müslümanlar'ı Sorumlu Tuttu Yeni Zelanda Saldırganı, Oslo Katliamının Faili Breivik'le İletişime GeçmişYeni Zelanda Saldırganı, Oslo Katliamının Faili Breivik'le İletişime Geçmiş Camiye Gerçekleştirdiği Saldırıyı Sosyal Medyada Canlı YayınladıCamiye Gerçekleştirdiği Saldırıyı Sosyal Medyada Canlı Yayınladı İngiltere,Yeni Zelanda'daki Saldırı Sonrası Önlemlerini Artırdı: Polis, Camilerin Çevresinde Devriye Geziyorİngiltere,Yeni Zelanda'daki Saldırı Sonrası Önlemlerini Artırdı: Polis, Camilerin Çevresinde Devriye Geziyor Yeni Zelanda'daki Katliamda Caminin İçinde Olan Görgü Tanıkları Dehşet Anlarını AnlattıYeni Zelanda'daki Katliamda Caminin İçinde Olan Görgü Tanıkları Dehşet Anlarını Anlattı Yeni Zelanda'yı Kana Bulayan Saldırganın Kullandığı Silahlarda Dikkat Çeken Osmanlı DetayıYeni Zelanda'yı Kana Bulayan Saldırganın Kullandığı Silahlarda Dikkat Çeken Osmanlı Detayı Yeni Zelanda'daki Silahlı Saldırgan, Türkiye'ye Yönelik Tehditlerin de Yer Aldığı Manifesto YayınlamışYeni Zelanda'daki Silahlı Saldırgan, Türkiye'ye Yönelik Tehditlerin de Yer Aldığı Manifesto Yayınlamış Yeni Zelanda'daki Saldırıyla İlgili Erdoğan'dan İlk Açıklama: İslam Karşıtlığının Yeni Bir ÖrneğiYeni Zelanda'daki Saldırıyla İlgili Erdoğan'dan İlk Açıklama: İslam Karşıtlığının Yeni Bir Örneği Yeni Zelanda'da İki Camiye Silahlı Saldırı: 49 Ölü, 48 YaralıYeni Zelanda'da İki Camiye Silahlı Saldırı: 49 Ölü, 48 Yaralı Yeni Zelanda'daki Saldırıyla İlgili Facebook'tan İlk Açıklama: Hesap Kapatıldı, Görüntüler KaldırıldıYeni Zelanda'daki Saldırıyla İlgili Facebook'tan İlk Açıklama: Hesap Kapatıldı, Görüntüler Kaldırıldı Yeni Zelanda'daki Katliam Sonrası Caminin İçindeki Panik Kameraya YansıdıYeni Zelanda'daki Katliam Sonrası Caminin İçindeki Panik Kameraya Yansıdı Yıldız Ragbi Oyuncusu Cami Saldırısına Gözyaşları İçinde Tepki Gösterdi!Yıldız Ragbi Oyuncusu Cami Saldırısına Gözyaşları İçinde Tepki Gösterdi! Yeni Zelanda'da İki Camiye Gerçekleştirilen Saldırıyla İlgili Türkiye'den İlk Açıklama GeldiYeni Zelanda'da İki Camiye Gerçekleştirilen Saldırıyla İlgili Türkiye'den İlk Açıklama Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.