• BIST 4.812,93
  • Altın 1213.935
  • Dolar 19.1595
  • Euro 20.7705
  • Adana 13 °C
  • Adıyaman 9 °C
  • Afyon 12 °C
  • Ağrı 1 °C
  • Amasya 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • Artvin 6 °C
  • Aydın 17 °C
  • Balıkesir 16 °C

Yeşil Kamanspor’un Yeniden Kurulma Çabaları Hız Kazandı

Yeşil Kamanspor’un Yeniden Kurulma Çabaları Hız Kazandı
Kaman ilçesinde bir dönem 3. lige kadar çıkmış olan Yeşil Kamanspor'un yeniden kurulma hazırlıkları başladı.

Kaman ilçesinde bir dönem 3. lige kadar çıkmış olan Yeşil Kamanspor'un yeniden kurulma hazırlıkları başladı.

Belediye Başkanı Erhan Talu'nun da destek sözü verdiği takımın kurulması ve eski günlerine kavuşması için hazırlıklar başladı.

Finans sorunları nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan takımın Belediye olarak destek sunacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Talu, "İlçemizde kurulan finans sorunlarının çözülemediğinden kaynaklı ligden ihraç edilen takımımız tekrardan kurulması için elimizden geleni yapacağız"dedi.

Takımın yeniden kurulması için sosyal medyadan kampanya başlatan Yeşil Kamanspor'un eski oyuncusu Tolga Çevik ise yeniden yapılanma çabalarında esnafların destek sunduğunu belirtti.

Eski futbolcu Çevik, sosyal medya hesabı üzerinden başlattığı kampanyada atkı satışı yapıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00