YGS Dereceli Öğrecinin Başarı Formülü

YGS Dereceli Öğrecinin Başarı Formülü
YGS'de 15'inci olan Elif Özdemir başarısını planlı ve disiplinli çalışmaya bağlayarak, "Başarıya okulum, Ankara Asfa Ferda Koleji'nin baştan bugüne kadar uyguladığı planlı ve disiplinli yol haritası ile ulaştım" dedi.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS), sıralamada 15'inci olan lise öğrencisi Elif Özdemir, başarısının disiplinli ve planlı çalışmadan dolayı geldiğini belirtti.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS), sıralamada 15'inci olan Elif Özdemir başarısını planlı ve disiplinli çalışmaya bağlayarak, "Başarıya okulum, Ankara Asfa Ferda Koleji'nin baştan bugüne kadar uyguladığı planlı ve disiplinli yol haritası ile ulaştım. Bununla beraber başarıya koşma yolunda elbette öğrencilerin kesinlikle gitmek istedikleri hedeflerini net belirlemeleri gerekiyor. Öğretmenlerim yapılandırdığı sistemle, önerileri ve tavsiyeleri de sonuna kadar dikkate aldı" dedi.

Üniversiteye hazırlık serüveninde çalışma sistemini anlatan Özdemir, "Hafta içi her gün 9 saat branş dersleri, 16.30-17.30 saatleri arasında öğretmenler nezaretinde soru çözüm saatleri ve 17.30-21.00 saatleri arasında serbest etüt saatlerinin yanında Cumartesi -Pazar günleri de 9.00-13.20 saatleri arasında takviye kurs programlarıyla sınava hazırlandım" şeklinde konuştu. Özdemir, başarısında Asfa'nın bu süreç içerisinde öğrencilerin moralinin yüksek olması amacıyla düzenlenen ,sosyal etkinliklere, söyleşilere ve konferanslara katılmasının da yararı olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.