Yıkılan Telefon Direği 6 aydır Kaldırılmıyor.

Yıkılan Telefon Direği 6 aydır  Kaldırılmıyor.
Bursa'nın İznik ilçesinde, beton mikserinin çarpması sonucu yıkılan telefon direğini aylardır kaldırılmıyor.

Bursa'nın İznik ilçesinde, beton mikserinin çarparak devirdiği  telefon direği aylardır kaldırılmıyor.Bu nedenle halkın tepkisine yol açan bu olay , her ne hikmetse çözülmüyor.

Edinilen bilgiye göre, 6 ay evvel Boyalıca Mahallesi'nde, meydana gelen kazada, beton mikseri Telekom'a ait telefon direğine çarptı. Direk yıkılırken, telefon kabloları koparak yerlere yayıldı. Çevre sakinleri evlerine girip çıkmakta zorluk çekerken , araçların geçmesi içinde , kopmayan kablolar uzun değneklerle  havaya kaldırıldıktan sonra ancak  geçebiliyor.

Çevre sakinlarinin Telekom'u defalarca aramalarına ve uyarmalarına  rağmen direğin 6 aydır kaldırılmadığını iddia eden vatandaşlar,  Onlarca defa telefon ettik.Hergün bugün geleceğiz, yarın geleceğiz diye oyalıyorlar. Devrilen direk ve kablolar aylardır olduğu gibi duruyor. Evimize gidip gelmekte  zorlanıyoruz. Bir an evvel yıkılan direğin onarılmasınıtalep ediyoruz dedi.

Çevre sakinlerinden Rafet Güleç işe gidip gelirken arabasıyla geçmekte zorlandığını belirterek bu sorunun en kısa sürede çözülmesi gerektiğini ,çogu kişinin bu durumdan şikayetçi olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.