Yılbaşı Gecesi Kaybolan Polis, Barakada Öldürülmüş

Yılbaşı Gecesi Kaybolan Polis, Barakada Öldürülmüş
İzmir'in Dikili ilçesinde yılbaşı akşamından itibaren kendisinden haber alınamayan ve yakınlarının ihbarıyla başlatılan arama çalışması sonucu bir barakada ölü bulunan emekli polis memurunun öldürüldüğü belirlendi. VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ İsmetpaşa Mahallesi

İzmir'in Dikili ilçesinde yılbaşı akşamından itibaren kendisinden haber alınamayan ve yakınlarının ihbarıyla başlatılan arama çalışması sonucu bir barakada ölü bulunan emekli polis memurunun öldürüldüğü belirlendi.

VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

İsmetpaşa Mahallesi Şehit Aras Kılıç Sokak'taki bir barakadaki cesedi fark eden çevre sakinleri, polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, yapılan incelemede cesedin, emekli polis memuru Mehmet Emin Yılmaz'a (57) ait olduğunu belirledi.

VÜCUDUNDA KESİCİ ALET İZİNİ RASTLANDI

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yılmaz'ın vücudunda kesici ve delici alet yarası olduğunun fark edilmesi üzerine emekli polisin son olarak birlikte görüldüğü kişiler üzerinde yoğunlaştı.

ŞÜPHELİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Yılmaz'ın en son beraber görüldüğü elektrikçi M.S'yi (49) arama çalışması başlatan ekipler, şüpheliyi evine geldiği sırada düzenlenen operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan M.S'nin, Dikili Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.