Giuliano'dan Şampiyonluk Açıklaması

Giuliano'dan Şampiyonluk Açıklaması
Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksinde Osmanlıspor'u 2-0 yendiği karşılaşmanın başarılı isimlerinden Giuliano, maç sonrası açıklamalarda bulundu. ŞAMPİYONLUK BİZİM ELİMİZDE DEĞİLGiuliano, Soldado'nun golü ile ilgili ''Zor bir maç oldu, buna hazır.
Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksinde Osmanlıspor'u 2-0 yendiği karşılaşmanın başarılı isimlerinden Giuliano, maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

ŞAMPİYONLUK BİZİM ELİMİZDE DEĞİL

Giuliano, Soldado'nun golü ile ilgili ''Zor bir maç oldu, buna hazırlıklıydık. Bize ilk yarıda zorluk oluşturdular, gerek bireysel gerekse kolektif olarak başarılıydık. Önemli olan golü atmaktı, Soldado iyi tamamladı. Önemli olan golü kimin attığı değil maçı tamamlamak, Soldado attı ve galip geldik.'' dedi.

Şampiyonluk şanslarını değerlendiren Giuliano, ''Artık şampiyonluk bizim elimizde değil. Küçük takımlara çok puan kaybettik. Rakiplerimizin birbirleriyle oynayacaklarını biliyoruz, puan kaybedebilirler, bizim yapmamız gereken en iyi şekilde oynayıp 6 maçı kazanmak.'' ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.