Yıllarca Taşıyıcılık Yaparak Aldıkları Bir Gecede Kül Oldu

Yıllarca Taşıyıcılık Yaparak Aldıkları Bir Gecede Kül Oldu
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesi'nde Mehmet Şahin'e ait evde elektrik kontağından çıkan yangında ev, içindeki eşyalarla...

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesi'nde Mehmet Şahin'e ait evde elektrik kontağından çıkan yangında ev, içindeki eşyalarla birlikte kullanılamaz hale geldi. Evin eşyalarını 10 yılda çalışıp aldığını ve taşıyıcılık yaptığını belirten Şahin, "Çocuklarımın giysisi dahil hiçbir şeyimiz kalmadı. Tam düzene girmiştim. Bir gecede oldu bitti" dedi.

Merkez Kayapınar ilçesine bağlı Kaldırım köyünde ikamet eden ve taşıyıcılık yaparak geçimini sağlayan Mehmet Şahin (28), yıllarca çalışıp biriktirdikleriyle derme çatma bir ev yaparak 5 çocuğu ve eşiyle birlikte kaldığı baba evinden ayrılarak kendi yuvasını kurdu. Evin bütün eşyalarını da alan Şahin'in emekleri bir gecede küle döndü. Geçtiğimiz hafta elektrik kontağından çıkan yangında yaptığı derme çatma ev, içindeki eşyalarla birlikte kullanılamaz hale geldi. Çocuğunun çizmesinin teki dahil ailesinin bütün giyecekleri ve eşyaları yanan Şahin, ailesiyle birlikte babası ve kayınpederin de misafir olarak kalmaya başladı.

"Bir gecede oldu bitti"

Tam düzenini kurmuşken bir gecede bütün her şeyini kaybettiğini dile getiren Şahin, "Gece bir sıralarında elektrik kontağından dolayı ev birden tutuştu. İtfaiyeye haber verdim. Daha yeni babamlardan ayrılmıştım. Her şeyim vardı. Hiçbir şeye ihtiyacım yoktu. Beyaz eşyam hiçbir şeyim kalmadım. Dışarıda işçi olarak çalışıyordum. Daha yeni bu sene kendimi görmeye başlamıştım. Bir gecede oldu bitti işte. 10 yıldır çalışıyorum. Çöpte çalışıyorum, tuğla fabrikasında hamallık yapıyorum. Bütün biriktirdiğim hepsi gitti. Allah'a çok şükür cana gelmesin de mala gelsin" diye konuştu.

"Çocuklarımın giysisi kalmadı"

Çocuklarının da giysisinin kalmadığını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Evin eşyası, zahiresi hiçbir şeyimiz kalmadı. Kim yardım yaparsa Allah razı olsun yapmayandan da Allah razı olsun. Durumumuz bundan ibaret. Devletimiz bana bir yardım etse, evimi yapsa düzenimi kursa Allah razı olsun derim."

Yıllarca Taşıyıcılık Yaparak Aldıkları Bir Gecede Kül Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.