YKS stresi bitti, kayıt heyecanı başladı

YKS stresi bitti, kayıt heyecanı başladı
YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelerde kayıt dönemi başladı. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde kayıtlarını yapan öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi.

Yüksek Öğretim Kurumları(YKS) sınavı yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelerin herhangi bir programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler için kayıt dönemi başladı. Kayıt hakkı kazanan adaylar, gereken işlemler için belirtilen evrakları tamamlayarak okulların yolunu tuttu. Bugün başlayan kayıt dönemi 23 Ağustos'a kadar devam edecek. İlk günde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde kayıtlarını yaptırmaya gelen öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi.

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandığını kaydeden Emir Sarı, “İzmir'den geldim. Heyecanlayım tabii. Çok değişik büyük bir kampüs olduğundan dolayı heyecanlıyım. İçeride üniversitenin internet sayfasında yayınladığı bazı belgeleri hazırladım geldim. Rahat bir şekilde yaptık kaydımızı, burada yaşamıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Yurtta kalacağım büyük ihtimalle” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.