Yok böyle bir dram...Hayat hikayesi dinleyenleri şaşırtıyor

Yok böyle bir dram...Hayat hikayesi dinleyenleri şaşırtıyor
10 dil bilen, 70’den fazla ülke gezen 58 yaşındaki Aykan Gözeri sokaklarda yaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Erkek Barınma Evi’nde kışı geçirecek olan Gözeri’nin tek hayali güzel bir iş bularak hayatını sürdürmek.

2020 yılının başında Kolombiya'da Türkiye'ye gelen ve İstanbul'da banklarda yatan 58 yaşındaki Aykan Gözeri'nin hayat hikayesi dinleyenleri şaşırtıyor. Korona virüsünün başlarında yaşadığı Kolombiya'da ‘nerede ölmek istiyorsun' diye sorulunca ‘memleketimde' diyerek Türkiye'ye gelen Gözeri, 58 yıllık hayatına 70'den fazla ülke sığdırmış.

10 dil bilen ve İsviçre'de tekstil eğitimi alan Gözeri, bir dönem İstanbul'da 150 kişinin çalıştığı çağrı merkezinin de ortaklığını yapmış. 6 aydan fazla İstanbul'da parkların banklarında yatarak geçiren ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Erkek Barınma Evi'ni duyarak Bursa'ya gelen Gözeri'nin tek dileği kış ayından sonra güzel bir iş bulup Türkiye'de hayatını devam ettirmek. Türkiye ve Kolombiya başta olmak üzere farklı ülkelerde 11 çocuğu bulunan Gözeri'ye, Türkiye'de sahip çıkan yakını da yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.