"Yolvermez Sokak, Oy Vermez Sokak Olmasın”

"Yolvermez Sokak, Oy Vermez Sokak Olmasın”
Giresun'da sokaklarına doğalgaz gelmeyen Yolvermez Sokak sakinleri, sorunlarına çözüm bulmak ve yaklaşan yerel seçim öncesi dikkat çekmek için ilginç...

Giresun'da sokaklarına doğalgaz gelmeyen Yolvermez Sokak sakinleri, sorunlarına çözüm bulmak ve yaklaşan yerel seçim öncesi dikkat çekmek için ilginç bir yöntem buldu. Sokak sakinleri "Bize doğalgaz sürprizi yapmayanlar, seçimde sürprizi bizden beklesin", "Yolvermez sokak, oy vermez sokak olmasın" yazılı pankart hazırlayarak sokağın girişine astılar.

Giresun'da Hacısiyam mahallesi Yolvermez Sokak sakinleri mahallelerinde bir tek kendi sokaklarında doğalgaz olmadığını ifade ederek bu tepkilerini astıkları pankartla dile getirdi. Mahalle sakinlerinden İsmet Küçükbayrak "Mahallemizin neredeyse bir çok yerinde doğalgaz var. Hatta bizim bir üst ve alt sokağımızda da doğalgaz kullanılıyor. Ancak ne yazıkki iki doğalgaz kullanan sokağın arasındaki bizim sokak yıllardır doğalgaz bekliyor. Bu konuda yapılan müracaatlara sonuç alamayınca biz de tepkimizi böyle dile getirdik. Mademki biz hizmette yok sayılıyoruz kimse de yüzlerce hanenin, binlerce nüfusun yaşadığı sokağımızdan oy beklemesin. Seçim öncesi doğalgaz çalışması başlamazsa sokak sakinleri olarak sandığa gitmeme kararı aldık" ifadelerini kullandı.

"Yolvermez Sokak, Oy Vermez Sokak Olmasın”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.