Ysk Kararı Sonrası Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: Her Şey Çok Güzel Olacak

Ysk Kararı Sonrası Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: Her Şey Çok Güzel Olacak
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Çok güzel şeyler olacak.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Çok güzel şeyler olacak. Hiç kimse meraklanmasın. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Mücadelemiz demokrasi için olacak" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine ilişkin kararı ardından, bugün parti genel merkezine girişte basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun, CHP Genel Merkezinde, önce Ekrem İmamoğlu ile görüşmesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından da saat 10.00'da milletvekilleri ve PM üyeleriyle toplantı gerçekleştirecek.

İMAMOĞLU DA CHP GENEL MERKEZİ'NE GELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da CHP Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada "Vazifemiz var sonra açıklama yapacağız hepinize kolay gelsin." ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu Kimdir?Ekrem İmamoğlu Kimdir? YSK'nin İstanbul Kararı Sonrası Akşener'den İlk Açıklama: Millet İradesi TıkanmıştırYSK'nin İstanbul Kararı Sonrası Akşener'den İlk Açıklama: Millet İradesi Tıkanmıştır İBB'nin Sosyal Medya Hesapları, Ekrem İmamoğlu'nu Takipten ÇıkardıİBB'nin Sosyal Medya Hesapları, Ekrem İmamoğlu'nu Takipten Çıkardı Mazbatası Alınacak Olan İmamoğlu'nun Yerine Vali Yardımcısı AtanacakMazbatası Alınacak Olan İmamoğlu'nun Yerine Vali Yardımcısı Atanacak YSK Başkanı Sadi Güven: Yargı Süreci Sona ErdiYSK Başkanı Sadi Güven: Yargı Süreci Sona Erdi YSK'nın İstanbul Kararı Sonrası İmamoğlu'ndan Açıklama: Seçimi Alın Teriyle KazandıkYSK'nın İstanbul Kararı Sonrası İmamoğlu'ndan Açıklama: Seçimi Alın Teriyle Kazandık Ekrem İmamoğlu'nun Mazbatası İptal EdildiEkrem İmamoğlu'nun Mazbatası İptal Edildi YSK'nın Kararına CHP Sözcüsü Öztrak'tan Çok Sert Açıklama: Varlık Sebebini İnkar EtmiştirYSK'nın Kararına CHP Sözcüsü Öztrak'tan Çok Sert Açıklama: Varlık Sebebini İnkar Etmiştir YSK'nın İstanbul Kararı Sonrası Binali Yıldırım'dan İlk AçıklamaYSK'nın İstanbul Kararı Sonrası Binali Yıldırım'dan İlk Açıklama YSK Kararının Ardından Ekrem İmamoğlu'ndan İlk Açıklama Geldi: Her Şey Çok Güzel OlacakYSK Kararının Ardından Ekrem İmamoğlu'ndan İlk Açıklama Geldi: Her Şey Çok Güzel Olacak YSK'nın İstanbul Seçimini İptal Etmesinin Gerekçesi Belli OlduYSK'nın İstanbul Seçimini İptal Etmesinin Gerekçesi Belli Oldu MHP'den YSK'nın İstanbul Seçimleri Kararına İlişkin İlk AçıklamaMHP'den YSK'nın İstanbul Seçimleri Kararına İlişkin İlk Açıklama YSK'nın İstanbul Kararına CHP'den İlk Tepki: Demokrasi Büyük Bir Darbe AlmıştırYSK'nın İstanbul Kararına CHP'den İlk Tepki: Demokrasi Büyük Bir Darbe Almıştır YSK, AK Parti'nin İtirazını Kabul Etti, İstanbul'da Seçimler YenilenecekYSK, AK Parti'nin İtirazını Kabul Etti, İstanbul'da Seçimler Yenilenecek Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.