Galatasaray'ın Şampiyonluk Kozu; Sofiane Feghouli

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kozu; Sofiane Feghouli
Süper Lig'de kritik viraja girilirken, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kalan 8 hafta öncesi takımın seviyesini en üst düzeye çekmek için uğraş veriyor. Milli arada işin motivasyon kısmına ağırlık veren ve buna ek olarak idmanlarda sürekli taktik çalışmalar üzerinde du.
Süper Lig'de kritik viraja girilirken, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kalan 8 hafta öncesi takımın seviyesini en üst düzeye çekmek için uğraş veriyor.

Milli arada işin motivasyon kısmına ağırlık veren ve buna ek olarak idmanlarda sürekli taktik çalışmalar üzerinde duran İmparator, Sofiane Feghouli'yle ise özel olarak ilgileniyor.

Fenerbahçe ve Konya maçlarında suskun kalan Cezayirli yıldızla sürekli konuşmalar yapan İmparator, "Sen bu takımın lider oyuncularından birisin. Kalan 8 maçımızın hepsi final ve böyle maçlarda büyük oyuncular farkını ortaya koyar. Kaliteni ve şampiyonluğu ne kadar istediğini herkese göster" mesajını veriyor.

İLK HEDEF TRABZONSPOR

Terim, milli takıma gitmeyen ve Florya'da hiçbir idmanı kaçırmayan Feghouli'yi pazar günkü Trabzonspor maçının da kilit ismi olarak belirledi. Başarılı kanat oyuncusuna sık sık ceza sahasına girmesini söyleyen ve Gomis'in yanında ikinci forvet gibi skor aramasını isteyen Aslan'ın hocası, Feghouli'yi düğümü çözecek adam olarak görüyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.