Esnaf Odası’ndan Afrin’e Türk Bayraklı Destek

Esnaf Odası’ndan Afrin’e Türk Bayraklı Destek
Tüm Türkiye'de, Türk Ordusunun Afrin'de yaptığı terör operasyonu dolayısıyla Mehmetçiğe verilen destek büyüyerek devam ediyor.

Tüm Türkiye'de, Türk Ordusunun Afrin'de yaptığı terör operasyonu dolayısıyla Mehmetçiğe verilen destek büyüyerek devam ediyor. Her şehirde olduğu gibi Manisa'da da büyüyen desteklere Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası da bayrak dağıtma kampanyası ile katıldı. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz ve yönetimi, Çarşı Mahallesinde esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz ve yönetimi Afrin'de görev yapan Türk askerine destek olmak amacı ile Manisalı esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. Esnafların dükkanlarına asmaları amacı ile 500 adet Türk bayrağı dağıtan MESO Başkanı Akyüz, "Afrin'de görev alan kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak adına Manisa'daki bütün işyerlerinin şanlı Türk bayrağı ile donatılması için Esnaf Odası olarak esnaflarımıza Türk Bayrağı hediye ettik. Bununla birlikte tüm hemşehrilerimizi ve esnaf kardeşlerimizi evlerinin balkonlarını ve dükkanlarını Türk Bayrakları ile donatmalarını rica ediyoruz. Bugün Türkiye için, Türk Milleti için Afrin'de görev yapan kahraman askerlerimiz ülkemizin sınırında oluşturulmak istenen terör koridorunu yıkmak için canla başla sınırda görev yapıyorlar. Bizler de vatandaşlar olarak bu şekilde onlara desteğimizi sağlıyoruz. Rabbim bugün sınırda görev yapan tüm askerlerimize güç kuvvet ve muzafferiyetler nasip etsin inşallah. Şehitlerimizin de mekanları cennet olsun. Tüm Manisa halkını şehrimizi Türk Bayrakları ile donatmaya davet ediyorum" dedi.

Esnaf Odası’ndan Afrin’e Türk Bayraklı Destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.