Aykut Kocaman: "Tarih Tekerrür Eder"

Aykut Kocaman: "Tarih Tekerrür Eder"
Sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve ilk 7 haftada 11 puan toplayabilen Fenerbahçe; Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş gibi takımlarla oynadığı zorlu fikstürü geride bırakırken, teknik direktör Aykut Kocaman, milli aradan sonra takımın çıkışa geçeceğine inanıyor. .
Sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve ilk 7 haftada 11 puan toplayabilen Fenerbahçe; Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş gibi takımlarla oynadığı zorlu fikstürü geride bırakırken, teknik direktör Aykut Kocaman, milli aradan sonra takımın çıkışa geçeceğine inanıyor.

Milli arada tüm vaktini Samandıra'da geçiren ve savunmadaki sorunları çözmek için yoğun mesai harcayan deneyimli hoca, yardımcılarıyla yaptığı sohbette 2010-2011 sezonunu hatırlattı. Şampiyonlukla noktalanan o sezonda Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor'a yenildikten sonra oynadığı 17 maçın 16'sını kazanıp mutlu sona ulaşmıştı.

'DİBİ GÖRDÜK, ŞAMPİYON OLDUK'

Yine 2010-11'de Bursa'nın ilk 7 haftada 19 puan topladığını ve Kanarya'nın zirvenin 6 puan gerisinde kaldığını söyleyen Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin milli aradan sonra tıpkı o sezon olduğu gibi çıkış yakalayacağını ifade etti.

Deneyimli teknik adam, "Tarihin tekerrür edeceğine inanıyorum. 2010-2011'de Yeni Malatya maçında dibi gören takım, sezon sonunda şampiyon olmuştu. Ben yine bir Malatya maçıyla birlikte çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.