Yuri Semin'den Schalke Maçı Öncesi Taraftara Mesaj Ve Fernandes Çağrısı

Yuri Semin'den Schalke Maçı Öncesi Taraftara Mesaj Ve Fernandes Çağrısı
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'deki rakiplerinden Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Yuri Semin, Schalke 04 ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. FERNANDES AYRILMAMALI Öncelikli olarak Manuel Fernandes'in sözleşme konusuna değinen Semin, "Fernandes bizim en iyi .
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'deki rakiplerinden Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Yuri Semin, Schalke 04 ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

FERNANDES AYRILMAMALI

Öncelikli olarak Manuel Fernandes'in sözleşme konusuna değinen Semin, "Fernandes bizim en iyi oyuncumuz ve kalmasını istiyorum. Bizim için çok şey yaptı. Bu benim fikrim, Görüşmeler benim için sorun olmamalı. Fernandes gençlere nasıl futbol oynanması gerektiğini öğreten adam. Ben Fernandes'e hayranım ve bizimle olmasını isterim" dedi.

STADI DOLDURMALARI LAZIM

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke maçına taraftarını davet eden Semin, "Schalke, Mainz'ı yendi. İyi hazırlanacağız. Full bir stadyuma ihtiyacımız var. Eğer dolmazsa çirkin bir görüntü olur. Şu anda görüyoruz, puan yok ve tribünler bomboş" ifadelerini kullandı



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.