Yuri Semin'in Galatasaray Ve Şampiyonlar Ligi Iddiası

Yuri Semin'in Galatasaray Ve Şampiyonlar Ligi Iddiası
Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakiplerini değerlendirirken, Galatasaray ile oynayacakları ilk maç hakkında konuştu. Yuri Semin, Rus basınına yaptığı açıklamada UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray'a karşı puan .
Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakiplerini değerlendirirken, Galatasaray ile oynayacakları ilk maç hakkında konuştu.

Yuri Semin, Rus basınına yaptığı açıklamada UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Galatasaray'a karşı puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.

''TÜRKİYE VE PORTEKİZ ŞAMPİYONLARI VAR...''

Şampiyonlar Ligi'ndeki grubun zayıf olup olmadığının sorulması üzerine Semin, ''Zayıf bir grup mu? Türkiye ve Portekiz şampiyonları var, Almanya ikincisi var. Sizce zayıf bir grup mu? Rakipler çok güçlü. Grupta üç şampiyon var'' ifadelerini kullandı.

''İLK GÖREVİMİZ GALATASARAY'DAN PUAN ALMAK''

Grupta 18 Eylül'de Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuşan Yuri Semin, ''Bizim ilk görevimiz Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak'' dedi.

Taraftarları önünde oynayacakları maçların da önemli olduğunu söyleyen Semin, ''RZD Arena'ya sahibiz, Rusya'da bizimki bir stadyum yok'' şeklinde konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.