Yuto Nagatomo'dan Galatasaray'a Teşekkür Mesajı! Veda...

Yuto Nagatomo'dan Galatasaray'a Teşekkür Mesajı! Veda...
Galatasaray'ın devre arasında Inter'den kiraladığı ve yeni sezonda bonservisini almak istediği Japon sol bek Yuto Nagatomo, Instagram hesabından bir açıklama yaptı 4 aylık süreçte çok güzel günler yaşadığını ifade eden Nagatomo, henüz geleceğinin netleşmediğini ancak gelecek.
Galatasaray'ın devre arasında Inter'den kiraladığı ve yeni sezonda bonservisini almak istediği Japon sol bek Yuto Nagatomo, Instagram hesabından bir açıklama yaptı

4 aylık süreçte çok güzel günler yaşadığını ifade eden Nagatomo, henüz geleceğinin netleşmediğini ancak gelecek sezon takımda olmasa bile Galatasaray'ı her zaman seveceğini söyledi.

İŞTE O SÖZLER

"Başından beri, beni sıcak karşılayan teknik direktör, personel ve takım arkadaşlarıma minnettarım. Ve bu kadar küçük Japon futbolcuyu sevgiyle alkışlayan taraftarlara canı gönülden teşekkür etmek isterim. Sadece 4 ay. İnanılmaz bir deneyim yaşadım. Kalbimi yerinden çıkacak kadar sevgi aldım "Güven" kelimesinin derin anlamını öğrendim. Geleceğimde ne olacağını bilmiyorum, ama hayatımın geri kalanı için Galatasaray'ı seven bir hayranı olduğumu asla değiştirmeyeceğim. Bütün kalbimle teşekkür ederim"



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.