Yüzde 5'lik kitle renk vermiyor

Yüzde 5'lik kitle renk vermiyor
AK Parti tüm gücüyle ‘rengini belli etmediği’ belirtilen yüzde 5’lik kitleye odaklandı. Seçim sonucunu, sandığa gidip gitmeyeceği dahi net olmayan bu kesim belirleyecek.

YSK'nın yenileme kararı aldığı İstanbul seçimleri için son viraja girilirken, siyasi partiler tüm imkânlarını İstanbul için seferber etmiş durumda. AK Parti özellikle, Pazartesi gününden bu yana ‘rengini belli etmediği' belirtilen yüzde 5'lik kitleye odaklanırken, SP seçmeni ve bugüne kadar bir kez bile olsa AK Parti'ye oy vermiş seçmen kitlesi üzerindeki temaslarını artırdı.

AK Parti kurmayları YSK'nın seçimleri yenileme kararı aldığı 6 Mayıs'tan bu yana, yaptıkları tüm çalışmalarda seçimin yine bıçak sırtı biteceğine yönelik tespitler yaptı. AK Parti kaynakları, “İlk başta İmamoğlu lehine bir hava vardı. İlerleyen zamanda İmamoğlu'nun gel-gitleri ortaya çıktıkça, Binali Yıldırım yükselme eğilimine girdi. Bu eğilim sürüyor. Ama seçimlerin yine çok küçük farklarla biteceğini düşünüyoruz. Hangi aday kazanırsa kazansın, fark yine çok az olacaktır” görüşünü dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.