Zabıtadan Ramazan Denetimi

Zabıtadan Ramazan Denetimi
Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı boyunca kent halkının sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketmesi için rutin denetimlerini...

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı boyunca kent halkının sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketmesi için rutin denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda sorumluluk alanındaki yaklaşık 60 ekmek fırını, belirli periyod dahilinde kontrol edildi. Yetkililer, özellikle Ramazan ayında tüketimi artan gıda maddelerinin halk sağlığını tehdit etmemesi için denetimlerin titizlikle devam ettirildiğini belirtti. Yapılan kontrollerde iş yeri açma ruhsatı, genel hijyen kuralları, ekmek ve pide gramajları ve ürünlerin etiketleri denetleniyor.

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, vatandaşların Ramazan ayı boyunca daha sağlıklı ürünler tüketmesi için kontrollerimiz aralıksız devam edeceği, herhangi bir olumsuzluk durumunda 444 4426 numaralı Mavi Masa'dan ve 0 532 131 30 32 numaralı Whatsapp iletişim hattından ulaşabilecekleri belirtildi.

Zabıtadan Ramazan Denetimi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.