Zahide Nine Semt Konağı Hizmete Açıldı

Zahide Nine Semt Konağı Hizmete Açıldı
Gezi Parkı olaylarında provokatörlere karşı gösterdiği tepkiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın övgüyle bahsettiği Zahide Nine'nin isminin yer...

Gezi Parkı olaylarında provokatörlere karşı gösterdiği tepkiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın övgüyle bahsettiği Zahide Nine'nin isminin yer aldığı Semt Konağı, Küçükçekmece'de hizmete girdi.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Vatan Caddesi'nde açıklama yapmak isteyen provokatör gruba gösterdiği tepkiyle akıllarda kalan Zahide Nine'nin isminin yer aldığı Semt Konağı Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde hizmete girdi. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Zahide Özay'ın kızı Tüzin Atlı katıldı.

Protokol, kurdele kesiminden sonra binayı gezerek incelemelerde bulundu. Zahide Nine Semt Konağı'nda binlerce Küçükçekmecelinin yararlanabileceği etüt salonları, çok amaçlı salon, yaşlılar lokali, kütüphane ve sergi alanı gibi pek çok hizmet mevcut. Bunların yanı sıra Semt Konağı'nda ahşap boyama, iğne oyası, takı tasarımı, resim, okuma-yazma ve bilgisayarlı muhasebe gibi birçok farklı branşta eğitim verilecek.

"O, Türkiye'yi karanlığa götürmeye çalışan bir avuç insanın karşısına dikildi"

Semt konağı açılışında Zahide Nine hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Zahide Nine Semt Konağımız ilçemize hayırlı olsun. Özellikle semt konağımıza ismini veren Zahide Nine'mizi rahmetle anıyorum. Çünkü belki çok küçük bir şey yaptı ama çok anlamlıydı. O, Türkiye'yi karanlığa götürmeye çalışan bir avuç insanın karşısına dikildi ve onlara gereken dersi verdi. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle analarını ağlattı. Biz Zahide Nine'ye layık bir nesil olduğumuzu ispat edebilmek için Küçükçekmece için daha çok çalışacağız" dedi.

Zahide Nine Semt Konağı Hizmete Açıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.