Büyükşehirden Amatör Spora Yardım

Büyükşehirden Amatör Spora Yardım
Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 113 amatör spor kulübüne 200 bin TL maddi yardım yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 113 amatör spor kulübüne 200 bin TL maddi yardım yaptı.

Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleşen törenle spor kulüplerine yardım çekleri dağıtıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın Şube Başkanı Hasip Arıkan ve kulüp temsilcileri katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak amatör kulüplere yönelik yardım kampanyasını gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, "Bu yardımla birlikte şubat ayında da 200 bin TL yardım daha gerçekleştireceğiz. Bu yardımları yaparak kulüplerimize destek vermek ve can suyu olmak istedik. Amacımız gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması. Bunun en güzel yolu spor. Sporla uğraşan gençler her zaman başarılı olmuşlardır. Ayrıca burada kız sporcuları görünce ayrı bir mutlu oldum" dedi.

Başkan Çerçioğlu Atatürk Spor Kompleksinin kısa sürede açılacağını ve önümüzdeki sezon altı noktada yüzme havuzları tesisleri kuracaklarını ifade etti.

Amatör spor kulüplerine yapılan yardım nedeniyle Başkan Çerçioğlu'na çiçek takdim eden ASKF İl Başkanı Arıkan da, yapılan maddi yardımın maddi sıkıntılar içerisindeki amatör spor kulüplerini bir nebze de olsun rahatlayacağını ifade etti. Törende yapılan konuşmaların ardından, maddi yardım çekleri kulüp temsilcilerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.